PHOTOBLOG !

Tak lama lagi sibuk musim main kawin kawin .

Gua suka tengok photoblog kawin ini , sangat art ! tapi tema sekarang ini , kawin ada video clip macam nadia sm nasarudin , sheikh muzzafar dan lain lain lagi . Menjadi trend orang sekarang .

Pernah tengok hasil kerja sue ann joe , maggis production dengan saiful nang dari candid syndrome ?

Dua production yang sangat mantap .

Gua suka hasil kerja , dua production ini . sangat rare ! sue ann joe , not quite bad . sangat art .

Yang ini pon besh juga . credit to cst production .




Bila lagi , lima tahun lagi dengan si dia :)

insyallah dengan izin Allah .

By the way , bagi sesiapa ingin photoghaper atau free lensa around ipoh antara bulan 12 ini boleh contak kepada gua . lebih kepada candid photoghaper .

Notakaki : mencari model , untuk photoblog .

4 comments:

Aimi Amira said...

video video kahwin ni lah, buat tak sabar nak kahwin, haha.

fezaL Mohd said...

haha . tau tak pe !

Cik Yam Cyber said...

mmg byk kan orng buat cenggini skang ni..bermusim kot..hehehe

cikyam

MuNie said...

ish3. kaye boleh la...