GADIS COMEL .

Perbualan dengan teman gadis ,

You ada tak kawan kawan boy yang nak kenalkn dekat i ini ?

I takda kawan kawan yang single , ada pun tak leh pakai .



Perbualan dengan teman laki ,

weh rekemen dekat aku awek awek yang comel comel doe , dapat awek cm pilih klcc pun jadi lah !

kau buka dekat sini , gadis comel .



Notakaki : diskriminasi . laki comel takda ke ? try gogle , ada pun gay !

6 comments:

Ery Farieha said...

lelaki comel?
hololoh aku terbayang dafi tiba2.
tak tau kenapa.
hahahaha

zatie said...

lau le aku jdi gadis comel kan best??
comel ke aku nie??wakakakakakka:)

Fatin Baharum said...

haha. laki comel, budak2 ad la, :D

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

haha.. cmni pon ada ka?

Aimi Amira said...

pergh, menakutkannya ada website macam ni.


HAHA

.::: Princess MOMOY :::. said...

sanggup pilih awex klcc???
erkkk...wow terbukti yang d'all hanya pandang kecomelan sahaja.
hampeh !!
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant