GUA RASA MACAM JAMBU , SILA OK !

Jangan geli lagi dengan kata kata gua di atas .

tengok video ini dulu , Caprice dan Nik Irfan - Just The Way You Are .



Jum nyanyi sesama .

oh sayang , sayang ku tertawa dengan mata mu hati ini berdebar debar selalu senyuman yang mencuri jiwa ku ,

heyyy bla bla .

oh dan bila , hati ku terbelah jua hanya kau yang bisa menentukannya . Oh dan bila , kita berdua berbeza kita akan menuju ke puncak angkasa .


Notakaki : gua terasa jambu macam video ni bule kn . jangan kata siak , kata ok !

4 comments:

bedpet said...

hey jambu! ouh tidak. kau ok. hehe :)

Aimi Amira said...

haa, aku tunggu kau pulak post video nyanyi lagu ni :p

mahirahnazlim said...

cube ko buat mcm tuh pulak . haha aja aja fighting !

Hasmiza Sobri said...

herm, jambu lah jugak..