TOMOK , SAVE THE DATE !

Hi semua .

Lama tak update belog gua ni , gersang sudah .

Gua ni ada satu habit , suka tengok video orang orang kawin ni . Gua pun tak tahu kenapa kadang kadang gua rasa macam sweet gila video kawin kawin ni .

Mungkin gua tak lama lagi kot , rasa nak feeling nikah je .

Tapi selalu gua perasaan , video byk fokus dekat pengantin perempuan sahaja overall part laki byk pon time akad nikah . Amboi . Muka diew je muka itew tak masuk juga , itew yg byk labur . ehm !

Betul dok ?

Ok , vimeo terbaru dari cst production . Gua suka gila . tengok laa !





Quote by Tomok ,

Tuhan jadi kita berbeza beza tapi tuhan menjadikan cinta supaya menjadi satu . Wanita jgn dibilang dia cantik, tapi bilang dia SANGAT cantik ! - 2011 , Tomok .

Wanita dijadikan atas nama cinta , kalau kita cari pasti jumpa tapi jumpa macam mana , kita buat pilihan . - 2011 , Tomok .

Pilihan wanita tidak sapa yang tahu tapi yang pasti dea tetap indah penantian ni pasti membuat hasil cinta tidak akan datang kalau tidak dicari - 2011 , Tomok .


Ok , gua feeling dengar ayat lu tomok , serius tomok . gua pitam dengar .

Notakaki : CST production lu olang rock , bila nak sponsor gua pulak . nak juga ? bule . bila gua pulak ?

5 comments:

milimilo said...

semua quote dia nice gilaaa. tomok dah nak kawen ke? wuaaaa. suweet. heee XD

Zana Zingaa. said...

untungla bakal wife dia. sweet je ;p

wannurfazrini said...

bakal bini die ke tuuuu? cantik gilaaaa!

norshila ibrahim said...

wat entry psl dia jgk...
hehe

http://shilagyla.blogspot.com/2011/06/my-ex-lover-dh-nk-kawentahniah.html

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

i luv u tomok! ♥