HAJJAH SITT AL-WUZARA .

Hi semua .

Siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara ini . Siapa dea ?

Nama sebenarnya , Nor Arlene Tan binti Khalid atau dikenali sebagai Hajjah Sitt Al-Wuzara . Kenape nama dea naek di semua laman belog ingat tak isu seorang wanita yang menghina Agama Islam dilaman blog dan Twitter yang bernama Hajjah Sitt Al-Wuzara ?

Terlebih dahulu tahniah kepada pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnya Hajjah Sitt Al-Wuzara ini yang pernah menjadi tanda tanya .

Nak tahu kisahnya baca di laman gaysec .

Selain blogger abam panda kita , disini .

Seperkara lu olang perlu tahu ,

Nor Arlene Tan binti Khalid atau dikenali sebagai Hajjah Sitt Al-Wuzara merupakan bekas pelajar UUM kalau diikutkan di portal UUM .





Gua budak UUM , kalau la betul dea budak UUM gua terasa malu pun ada .

Notakaki : Nak tahu kisah selanjut boleh baca di laman gaysec . Ada part 3 katanya , bukti .

16 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

boooo! patut bunuh ajer betina nih!

echa takashimaya said...

astaghfirullahalazim....semoga di bulan yg mulia ini dia diberi petunjuk dan hidayah..amin...

Ainee Cumi said...

aku tak tahu pun benda ni tengah up sekarang.

The Sharkox said...

aku sbg student UUM berasa mcm nak terajang perempuan ni..

The Sharkox said...

damn, dia satu batch dengan aku. satu batch tapi lain course la..

~sEtAnGGi SyurGA~ aka NurHidayah Ali said...

smg bulan yg mulia ini dia bertaubat..sesungguhnya Allah maha pengampun..sama2 doakan agar dia berubah..

didikan agama itu penting...!!

sy pon student uum...tp sy tetap bgga jadi student uum..!

peyansanstaro said...

ak pon stdent UUM gak..

sangat memalukan lo..

tp semua ne betol ke??

jgan terfitnah orng pulak...

takbaik tau=P

aD mOHd said...

damn...senior sy la nie...amek same course intaff...huhu...buat malu jer...haih...lahanat punye manusia cmni...

SWEET LENS said...

saya pun budak UUM.

siapa dea ni? real ke? hmm..

dunia semakin hampir utk tamat. sekian

fezaL Mohd said...

korang : tunggu la part 3 dari gaysec tu nnt .

sArah iKa fAuzi said...

eii..geam lak ak ngn pmpn 2..kasi campak lombong je..

Tukang Godam said...

hahaha jom sembelih minah ni!!



Entry : wayang 3D dirumah

SyedGraphiX said...

hahaha. bakar buat bbq. grr.

Facebook bakal bertukar wajah end of this month! jom usha #WW :D http://www.syedgraphix.com/2011/08/wordless-wednesday-4-new-version-of.html

peyansanstaro said...

dia dah buat laporan polis ma...

betol kew laporan dekat gaysec tu...

selidik betol2..

GL..Hpy blgging=P

deqlis said...

tak takut kuasa Maha Kuasa nie..

p/S; iklan grapevine tu mmg prob..baca sini http://ellismelia.blogspot.com/2011/08/jawapan-drpd-nuffnang-pasal-iklan.html

Qaseh dalia adelia said...

wallahualam