KAGUM BLOGGER NI : YUYU ZULAIKHA

Edisi kagum blogger , gua akan review blog yang gua suka !

Blogger keempat bertuah , yuyu zulaikha .



Notakaki : saye fleksibel. boleh panggil J.Lo Zulaikha ataupon bidadari.^^ by Yuyu Zulaikha


Sebab kagum ,

1 . Yuyu zulaikha , sapa tak kenal hoi . femes ni . First time gua tengok dea dekat vlog dea dekat 1tube tu . Sumpah omei sgt .

2 . Dia tak sombong , betul tak ? tengok bawah ni omei je kekekeh .



3 . Ramai dah kot review dea , kemain . haha peduli apa nak gak review kekekeh .

4 . Dalam belog dea byk tutorial atau tip ah lebih kurang ah .

Tips Menarik Pembaca
Tips Menaip Entry
Tips Follower Bertambah
Tips Penampilan Sebelum Keluar
Tips Pabila Follower Berkurang
Tips Berbelog Dengan Bagus
Tips tambah Follower
Tips Kecantikan Diri
Tips Tidur Dengan Nyenyak
Tips Komen Dengan Cara Yang Betol
Tips Berbelog dari Sudut Pembaca
Tips Memilih Pasangan
Tips Perut Cantik
Tips Mengahadapi Karenah Blogger
Tips Hidup Bahagia Dengan Pasangan


byk kan , gila pening hoi byk byk tip tip ni . tip duet tkpe , nak ckit share nuffnang . kekeh .

5 . Banyak lagi nak tulis , tapi overall kagum ngn awak sgt . betul tak tipu yuyu betul betul sangat kekekeh .

Notakaki : daripada 5 tu gua nak highlight yang no 2 jep . kah kah . Sila jeles , Okbai !

11 comments:

wannurfazrini said...

O_o mmg best yuyu

y u y u Z u l a i k h a said...

awak niiiiiiiiiii! kembang hedong yuyu enamblas cm persegi!! ishh.. mekasihhh! mekasihhhh!

yaya | mohd said...

dhdd,,dye mmg comel sgt2 :)

Love hurt aeNnn said...

yuyu memang best.. dia tak sombong.. :) blogger femes yang tak sombong adalah yuyu comey.. hihi

Liyana Lunia. said...

blogger kagum kelima : AKU?

Aimi Amira said...

review ada makna ^^

applesakura said...

yuyu.jaga2 kipas baekkkk punyaaa tuH~ haha

fezaL Mohd said...

sapa yang komen selain yuyu adalah jeles okbai . kekekh !

Edy Fee said...

tips yang byk,,bgus blog dia

muhamadsufian89 said...

ehem2. agak2 sikit ek. haha

nash azuan said...

bro,taktik baru nk ayat awek ke??hehehe...