Sintokkian's Bloggers , UUM !

Hi semua .

Sintokkian's Bloggers ? kejadahnya tu .

kami tak berniat nak pecah2kan warga group nie . group baru kami dikhaskan utk blogger yg boleh bersembg2 dgn blogger len . group kami juz tak mau jadik cm sahabat blogger n geng blogger bersatu, ping blog semata-mata . lg 1 tiada paksaan utk join . kalu anda seorg yg peramah, dijemput join kami . no problem . pintu terbuka seluas-luasnya . TQ - Sintokkian's Bloggers

okay faham adek adek ?

Ni first gathering blogger UUM , 18 gedik blogger turun untuk meriah majlis .






Alhamdulilah semua berjalan dengan lancar .

Lepas ni AGM pertama Sintokkian's Bloggers pulak , mohon blogger jangan petik nama gua . mohon . Gua tak femes gua okay ngn lu olang !

Notakaki : selamat tinggal geng ayam , kita dah ada geng baru kekeke !

11 comments:

mahirahnazlim said...

coolio !

mizmarmalade said...

tomey tomey sumanye..

LINA JALIL said...

comel je..hihihih

QmaRidh said...

wah... teringat zaman study kat UUM dulu.... :)

raby atul edawiyah said...

haha.. perkataan gedik tu saya suka.. heee.. (=

untungnya dapat lepak n share maklumat hari tu..tenkiu.. (=

~Nana BamBam~ said...

ada style group nie....

*iehalovesyou~ said...

ko paling beso jaipe. HAHA

Nizam Ijam said...

teringat masa aku study kat UUM dlu..haha

Feza said...

bila tu?

My MiRa said...

saya uum jugak dulu :)

sha my heart said...

wah, cantik gambar..

jeles tak join gath hari tu