#2 : GUA JATUH...

Part 1 : #1 : Gua Jatuh..

Perjalanan balik dari mall , hati gua tak tenteram .

siapa gadis itu , Ya Tuhan . membebel gua seseorang diri .

Gua membiarkan penuh dengan tanda tanya .

Sampai di bilik gua terus baring , capai ipad gua . buka facebook . first thing gua buka group blogger berkenaan . Harap gua dapat cari gadis itu .

Gua update status di group itu ,

Tima kasih kerana mengambil baju petang tadi dan membeli baju :)

Gua nampak kelibat dea aktif dalam group berkenaan .

Dan dea like dan comment di status gua yang tadi , arigato .

budak ini okay gua rasa , tengok dea balas balik takpa la gua cuba dulu . gua membebel sorang diri .

Dalam tempoh seminggu juga , gua selalu mengusik dea di dalam group berkenaan . biasa gua memang suka cari pasal . ada je benda tidak puas hati . Dea update ada je benda gua nak bahan dea .

contohnya,

budak bajet comel pakai iphong . haha .

time tu gua rasa gua jahat sangat , suka buat dea bengang dengan comment gua .

tapi ,

satu benda gua lihat gadis ini , dea cool layan kerenah gua sampai satu tahap dea kata gua fezal mohd adalah manusia paling kerek di dunia .

okay .

Gua tak patah hati , tak patah semangat . Gua still teruskan , dalam niat hati gua , gua ikhlas nak berkenalan dengan dea .


29hb 12 2011 , gua berani kan diri add gadis itu yang selama ini hanya bersembang dalam group blogger itu .

dan menghantar message di facebook dea ,





Gua harap dea dapat approve , gua tak tahu kenapa gua berdebar debar semasa gua click add friend . Tiba tiba keluar notification dari dea .

Dea membalas x maw! OKbai.

reaksi muka , lepas dea cakap macam tu ,

=.="


pesen degil ni , pesen degil ni . gua balas sambil membebel.

saya mmg degil. sekian. ermm. x study. chat dgn fezal mohd jerrrrr... kata gadis itu kembali .


semakin hari semakin berterusan kami message di facebook walaupun kami bukan rakan di facebook .

sampai satu tahap , kami ..


bersambung

4 comments:

Aesya Zealous said...

cpt la sambung!! haha

Kathy Rospin said...

Hai lagi. LOL

Nurain Hasan said...

amboiii kemain pejal kemain!

steffany daph said...

wah2, best2. cta lagi :D