Rakaman CCTV Polis Hentak Kepala Pekerja Hotel Dengan Pistol

Hi semua .

Rakaman CCTV Polis Hentak Kepala Pekerja Hotel Dengan Pistol .

SEREMBAN - Seorang pegawai polis berpangkat Inspektor yang menghentak kepala seorang pekerja hotel dengan pistol hanya kerana salah faham mengenai pemulangan baki wang pembelian ais krim ditahan kelmarin.

Kejadian pukul 2.50 pagi di sebuah hotel bajet di Seremban 2 itu berlaku apabila pegawai berusia 32 tahun tersebut datang bersama tiga rakannya untuk menginap di hotel tersebut.

Ketika hendak mendaftar masuk hotel, pegawai terbabit dikatakan bertengkar dengan dua pekerja hotel kerana salah faham di kaunter lobi. Kejadian itu dirakamkan selama 10 minit menerusi kamera rakaman litar tertutup (CCTV) hotel.

Menurut laporan polis yang dibuat mangsa, akibat tidak berpuas hati, pegawai terbabit bertindak memanjat kaunter lobi lalu menunjukkan pistol sebelum menghentak kepalanya dengan belakang pistol selepas berang dengan ugutan mangsa yang ingin membuat laporan polis.

Selain kepala, hentakan itu turut mengenai telinga mangsa.

Suspek kemudian ditahan selepas dua anggota polis yang menaiki sebuah kereta peronda tiba. Mangsa turut dihantar ke hospital oleh polis. Sumber : Kosmo

Berita ini disiarkan 13 jam yang lalu , sekarang rakaman cctv telah dimuat turun di youtube .


Notakaki : Rakaman CCTV seorang Inspektor Polis hentak kepala pekerja hotel dengan pistol. Apa respon anda berkenaan isu ini?

2 comments:

Hendra Kurniawan said...

thks, nice info...

http://gamocore.blogspot.com

Gamocore
Download PC Games Full Version

Arham Md Ali said...

Macam haram!!