KEEP CALM AND HI FINAL YEARS

Hi final years is coming . 

Great , rasa tak sabar nak tamat zaman pengajian di Universiti Utara Malaysia . 

kalau nak cerita kronologi zaman pengajian ini dari tahun belajar dari tahun 2010 hingga 2013 ( akan tamat pengajian secara rasminya pada bulan Jun 2013 ) panjang cerita dia . Kalau dipendekkan cerita , memang tak puas nak cerita .

Pernah dengar quote,
 "Life is harder, you gotta be tougher . Enjoy the moments . #whysoserious?"
 Well aku bersyukur pada yang atas sana . Terima kasih Tuhan kerana memberi peluang kepada ku sambung belajar di IPT peringkat paling tertinggi menara gading  demi mencapai tahap pendidikan yang lebih baik dari sebelumnya demi menghargai jasa pengorbanan mak abah yang tercinta dan demi masa depan yang lebih terjamin .

Terima kasih juga kepada rakan yang dikasih yang buat assingment bersama sama yang berkongsi ilmu demi mencapai segulung ijazah yang tercinta .

Terima kasih kepada lecture , prof , Dr , dan dll kerana memberi tunjuk ajar dalam pendidikan , program , hala tuju masa depan dan tidak lupa amanah yang diberi oleh para pendidik yang ingin melihat anak didik mereka berjaya . Semoga ilmu yang diberikan dimanafaatkan , insyaAllah salah satu daripada tiga perkara yang akan dibawa ke syurga Allah nanti .

Zaman belajar paling tidak dilupai kepada si dia yang dikasih . Terima kasih selalu ada dengan saya , terima kasih kerana still tabah dengan saya . Terima kasih , kerana sering dibuli oleh saya . Terima kasih kepada janji janji yang telah kita buat , janji janji yang telah kita diakui perjanjiannya. Semoga perjalanan kita menuju ke Jannah sempurna hendak-Nya .


Well apa lagi , sila ucapkan Selamat Berjaya kepada saya . final begin 3hb January until 13 january 2013 .

2 comments:

NuraftinaDewi said...

Semoga awak sentiasa dalam lindungan Allah. :') All d best for your final exam sayang. Doa2 saya ada utk awak setiap masa. Semoga dipermudah segalaNya :)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...