NAIKAN NILAI NUFFNANG IKUT CARA GUA .

Ok . Ramai yang tanya tak faham apa itu nuffnang .

Ini first time gua buat post tentang nuffnang ini . Gua rasa patut share benda ni dekat lu olang .

1. Jangan selalu blogwalking , traffic bukan penting sangat nak naikkan nilai nuffnang . Kalau dah yakin blog lu ada pengikut yang ramai tak payah blogwalking .

2. Jangan update blog selalu , biarkan . kalau boleh sebulan sekali je update . Entry yang kena peram selalunya dapat hit komen yg banyak dan share yg banyak . contoh blog M Nor dan zack zukhairi .

3. Follower yang ramai bukan penting pon bagi sesebuah blog .

4. SEO atau keyword , jangan kuasai .

5. Kalau boleh biar blog korang berat dengan widget yang merapu sebab blog yang berat ramai yang suka .

6. Jangan masuk peraduan nuffnang , bukan dapat buff earning pon .

7. Status Glitterati tak penting . Apa bintang pon korang dapat , ia tak naikkan nilai nuffnang .

Itu sahaja . Gua rasa .

Gua harap ini dapat membantu korang naikkan nilai nuffnang korang . Semoga berjaya .

Notakaki : Ok , Gua tipu !

47 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wa suke!
siyes suke!
bgs tips nih

boleh pinjam kepala nak hantuk kt dinding x?

:p

namaku azra.. said...

sy budak baru belajar..mmg berguna ah! haha

Cik Liz a.k.a Leza said...

huhu nice.... ;)

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

gile gempak tips ni!!!

NOOR FATIN said...

hampir nak percaya! hahaha

mahirahnazlim said...

pehh cam siot tips kau .
meh ak try . HAHA

cik lya said...

tipu je ke ni??ceh

Aimi Amira said...

takut pesaing kat nuffnang ni :p

cik EPAL said...

hahaha bagus tips nih =)

tiefazatie said...

haha..gle kejam ko nie!haha

Marhaen Kacak said...

haha...gua suka parody lu ni...:P

cayala! patut lu takyah ckp yg lu tipu...kihkih

arieDRifke said...

hahahha...best giler ko punye tips fizal..hehhe.. eh, lame tak borak ngan ang..

ztie said...

budak baru belajar baca ni kompom gempak ah

ashraf said...

nganjing :)

p/s latest entri krayonjingga:
Aku Tak Gentleman?
Gambar 18++
Malaysia Pun Ada Justin Bieber?

diana said...

giler..
patut la mula2 bace dah rasa lain macam je..

Yanie J said...

wakaka..t'baek!!

zuk zuhaiza said...

ahh..aku tertipu..demmmnn

iLa SaHaR said...

tips2 terlampau tuh hehehe

ann said...

x baekkk taw...

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

btl ker ni..nak ikut laa
cm best jer
wakaka
adehhh

one2paii said...

cit..lu tipu..hahaha

ARIFFDA said...

tajuk n3 bikin hot betui...hahaha

hans said...

inilah tips2 yg aku cari selama nih

P/S : Kepada Pencinta Kucing: Dapatkan Stiker Pelekat Kereta Yang Eksklusif Khas Untuk Cukai Jalan Daripada Papa Hero

wanie m'nJ said...

bia betik???hahahah

atok said...

nuffnang tu ape? ahahhaha
btw cun awek bro hehe

ChaLie IbraHim said...

iskk iskkk....setiap baris ayat ngko tu buat mata aku berpinar2...cesss haha

Maizatul Akma said...

cilakak loh...sumpah gua dah mati2 pecayak.

puteri said...

[melawat.. :)]

Sky8Men said...

tips yg leh gna jgk .=)

bun_nee said...

thanks sudi kongsi

yyunie said...

Aiyo , tips sudaa terbalik . Haha :P

chairooL ruLez said...

sangat hampagas..mcm perli seseorang saje..hahaha

Mekar said...

Bagus ar sekali-sekala buat GeMpaK macam ni. Realease tension gitu. huhu

maisyara Pot! Pot! said...

like this! ^^

Ibnu Mutalib said...

tebalik tuuu

Kelaot said...

hahah..tips yg baek bro..cuma terblk kan je..:D

Asma Jalalyna said...

blh percaya ke...?

HAZWAN17 said...

aku buat sume x jadi pon..
hahaha

ferry said...

bau hancing...ceh

Mohd Zulfikri said...

oih.aku betol2 nak blaja la..xmemasal kna klentong..pnat aku bca..hahaha :D

whitecappuccino said...

hehe..tips org dengki nih!

ajelan said...

pandai die nak tarik org bce post die kan?
meh sini cuci mate kt blogku

harap korang eppy tgk gambar2 ku yang xseberapa nie..harap2 support ehh... tenkiu all my frenz

Budak Botak said...

bdk botak dh amalkan tip2 nie, bgus2...

eZad niMo said...

waa, ingatkan betul. sy ni dah la baru join, mmg xreti sgt. earning pun zero, wpun ada yg ckp dh klik iklan sy. xphm sgt~ =(

-[miracle]- said...

haha. hampehss.
tomoyy kang ! :P

RAMEN the super mario said...

ceh.,siod !

Mimi Marilyn said...

haha ,