NUFFNANG , BUFFERED EARNING BAGAIMANA CARANYA !

Sebelum ini gua pernah share lu olang tutorial bagaimana nak naikkan nilai nuffnang belum baca lagi click ini .

Kali ini gua nak bantu lu olang yang tidak pernah dapat buffered earning .

1. Jangan jawap survey nuffnang . Benda ini tidak penting . Kalau nak tahu survey ini bukannya keyword untuk blogger dapat buffered earning . Tujuan survey ini bukan dapat menyakinkan advertisers yang iklan advertiser ini . So tak perlu .

2. Jangan blogwalking , traffic jangan kosinsten . Traffic yang tinggi akan menyebabkan traffic jam berlaku dalam blog anda . Ini tidak dapat menyakinkan pihak advertisers untuk mengiklan iklan .

3. Jangan update blog selalu , ini bukan keyword dapat buffered earning . Sebab tengok la contoh blog m nor , mr k , zack zukhairi . Traffic mantain je .

4. Jangan letakkan ketiga-tiga jenis code nuffnang iaitu Skyscrapper(SS), LeaderBoard(LB), LargeRectangel(LR). Ia akan mencacatkan lagi blog korang kalau ada benda ini .

5. Lu olang patut letak widget dalam blog yang banyak dan semak , ini akan membantu korang dapat BE .

6. Membership Exclusivity keahlian korang dalam nuffnang pastikan lu olang bukan gliterrali . Sebab benda ini akan mudah korang mendapat BE .

7. Kalau korang berani letakkan iklan lain selain nuffnang . Sebab kalau korang letak iklan lain ini akan menbantu korang mendapat BE . Persaingan sihat akan berlaku , korang juga untung .

Itu sahaja , gua rasa .

kalau tak percaya , korang boleh click hasil buffered earning gua .

Terima kasih kerana membaca .

Notakaki : lu olang musti rasa palat dengan gua kan , ok gua tipu sekali lagi .

18 comments:

anakmuo said...

dengan jujur rasea dibogkar

Liyana Lunia. said...

lu buat org confius tahu tak?

░♥si lampu neon♥░ said...

TERUK GILE KO NI HAHAHAHA ;)

Puteri Iqa Izyan said...

kejam gile.

~@m!_L!y@~ said...

tngah bace.. apekah? apekah?
dah abes bce.. agak daaa...

ahmad jo said...

haha... nice tips... LOL!

Hanis Azla said...

hmmm.. time kasih daun keladi lah yer.. lain kali ko buatlah lg.. buat selalu pun takpe.. ha..ha..
Salam kenal.

Huda Luna said...

tips lu mmg saiko ah

nursarah puteri biru said...

nuffnang tak marah ke ngan tips nih?

Aimi Amira said...

ahh, lu selalu tipu.

ferry said...

haiya..lu

Fatin Baharum said...

kuang asam.

rainbowskittle said...

nasib baca sampai habis

Nazim Nasri said...

zalim seyh. HAHA
nk kaya sorg?

afiqah said...

aku tertipu. T.T

NS Creation by Safura Hisamuddin said...

saye bru start bebelog...da daftar nuffnang tp nak paste code pon x tau lg...bole aja x?

misza said...

Sib baik tak jadi pengikut ajaran sesat...

mimimemo said...

tapi widget besh..comell