HANIS ZALIKHA .

Kenai ?

Belog inibelogsaya.blogspot.com , dia la tu hanis zalikha . Pernah dengar nama Aziz Hazmi , vidiyo pasal hanis zalikha tu ke ? Betul dia la tu .

Dia hard fan hanis zalikha . Buat vidiyo untuk hanis zalikha , nak tengok vidiyo yang terdahulu sila utube . Ini facebook Aziz Hazmi !

Ini vidiyo terbaru dia pasal hanis zalikha .



terbaik kan , mamat ini .

tadi saja usik usik facebook page hanis zalikha ini ,



Hani zalikha membalas , " ‎0.o " sahaja .

Notakaki : agak bila hanis zalikha nak datang blog gua ni ?

22 comments:

Ery Farieha said...

hahahah comel je hanis balas o.O


;P

naz said...

memang cool lah lu mamat haha

juliet. said...

terbaiklah. pasni wat video untuk juliet pulak. ngahahahaaaa!

fezaL Mohd said...

ery : tau tk pe :)

nas : kau tak nak buat ke ?

juliet : you wish , haha !

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

pehh!!cool gile!

cik EPAL said...

kau buat la video ngorat hanis zalikha. lawan dengan dia. tengok sape juara.

fezaL Mohd said...

bibah : coolllllll !

cik epal : aku nak ngorat irine nadia marcello la . haha !

Hanis Azla said...

sgt cool mamat ni..

Ain Zulaikha said...

fuyooo, mmg terbaik.. kiranya nak tunjuk macho la tu.. haha

ika honey bunny said...

haha. terbaik siottt.. sangat selamba lah laki tu

fezaL Mohd said...

hanis : nama pon dh nk sama hehe

ain : tau ta per , buat la ;)

ika : siak kn

Naziera Yusof said...

hehe,i post tu pun ade:P

fezaL Mohd said...

you la hahah !

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha dia malu2 kucing ;P

hebat video der =.="

fezaL Mohd said...

tau tk per der !

Umie Nadhirah said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...................................


cool giler doh.

fezaL Mohd said...

coolllll la !

WZulhilmi said...

Berlari2 dipantai sambil memakai sarung.. LOL!..

Huda Luna said...

ko g ah buat video mcm mamat tuh!
kompem hanis caer nnt
hehe

fezaL Mohd said...

wzulhilmi : wkakaka !


huda : buat kt kau la , singgplus musti suka hahah .

Ahmad Luqman said...

hahaha kena reply dengan Hanis Zalikha jadi excited. haha

fezaL Mohd said...

hahaha :p