KUALITI BLOG TAK PENTING , YANG PENTING IALAH

I follow you , you follow la i , kata penulisan gadis manja di shoutbox !

I tahu you suka , paksa memaksa ini .

I pon nak gedik gedik juga ,

Kalau i buat macam disini , you rasa nak ikut tak ?

Notakaki : satu kosong satu tiga pengikut setia , terima kasih . Baru perasan dah seribu , bila hanis zalikha dan Irine Nadia Marcello nak follow blog gua lak ?

Nak ke mereka tu ? Abaikan .

30 comments:

Amiey White said...

ada nada sinis disitu :D chill~
hahaha
but u still the best

Fiqah Alias said...

xnk3...jgn wat gtu...huuu~ insap2...isk3...

Daniela said...

like3 hahahah

fezaL Mohd said...

amiey : auwwww . terharu haha

fiqah : kekekek !


daniela : like , like la like la . haha

sastraboy said...

itulah,

asai yu tak polo ai ni?

combonk!


(kah kah kah kah)

fezaL Mohd said...

sastraboy : i malu la you ! haha

nuyuEna said...

terbaek r!..1013 tu...
uuuu...bile nak folo ai ni...??
hakhakhak..

fezaL Mohd said...

nuyuena : i malu la you . you la follow i . hahah

azwa_amani said...

amani pun ade jugak yang cakap macma tu, amani jengah dulu blog dia, kalau best, baru betul2 follow...kalau tak berkenan, xdenyer nak follow... follow blog disukai saja,.. :P

fezaL Mohd said...

amani : biasa la , blogger baru nak up macam macam dulu dulu ! hahaha .

chaied said...

ahaha.. :D
sib baek lah x penah dibuat~
chill ^^

ika honey bunny said...

HAHAHA. lawak la. sungguh sarcastic! bagus2.. hehehe

Ah Chik said...

yu~

follow la gua

gua takde pengikut lagi. rasa kejam sungguh dunia blog nie takde kawan!

mencik faking!

Cik Miera Aziz said...

wah. nanti dorang mestinya follow u :P
sabar yeeee.

fezaL Mohd said...

cha : yea ke , tipu la haah .

ika : musti pernah buat ni , ngaku2 .

ah chik : gua bkn tak nak tp gua malu hehehe .

cik miera : :)

Ery Farieha said...

fuhyooo
ramai followers lu ek
aku salah sorang tu
ekeke

hah apa lagi?
folo la blog aku

wakakaa *annoying nyeee

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

mcm *disini*!
hahaha!main kasar owh!

lol~

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...
This comment has been removed by the author.
ika honey bunny said...

ohh nehi haii. ahaha. aku penah wat entry pasal bende ni jugakla. ekeke

za petrelli said...

ai polo yu... yu polo la ai. ai jump yu jump

fezaL Mohd said...

ery : you femes sgt la , fan club ramai . malu malu hahaha .

bibah : hahah , kasar ke ?

ika : hahah , eleleleh malu malu lak . oh yea ke :)

za : i don want i shy shy cat !

NOOR FATIN said...

bila u nak follow i??


kahkahkah :P

rainbowskittle said...

semua perempuan yang komen

nani :) said...

hahahah tak setuju. lagi orang soh follow, lagi taknak buat aagaga :D

ala takpe, masing2 punye cara kan :)

Puteri Iqa Izyan said...

follow me. hua hua hua hua..

amboi.berangan nak irine n hanis folo tuhh :P

smga jadi kenyataan :D

Huda Luna said...

awww ai dah follow yu
yu follow lah ai pulak blogger feymes!

keh keh keh

yu dah nak setaraf hanis zalikha dan irene ohhh!

keh keh keh

fadzioriq said...

aku tak phm disini tuh~nape?

fezaL Mohd said...

noor fatin : i malu la , hehe !

rain : bukan la , semua tu gay . jgn caya haha .

nani : mana ada , khayalan je tu hahaha .

pu3 : heeee . malu la .

huda : banyak la kau , aku sekeh pale kang baru tau . podah !

li : apa tu ?

ajelan said...

salam semua
jemputla jadik follower sy, sy bg diskaun hebat tuk sevis saya ini..klik ya
terima kasih

Asma Haha said...

macam-macam je..hehe