PILIHAN BELOG YANG GUA SUKA , PEREMPUAN !

Ini belog yang gua selalu lepak ,

Nak adjust tak bule , semua femes sangat dalam belog ini . Nak buat cmne , belog pun tak berapa nak market . lain la gua tepek tepek muka gua kt sni .

Kalau tak nama belog ini tersenarai dalam pilihan Malaysia 2010 .

Dia pilih klcc , bukan pilih belog gua . Abaikan .

Ini antara pilihan belog yang gua suka , perempuan .




Nama dia zara . Belog ini patut korang follow , cerita dia sangat bagus untuk lu olang yang remaja . Pernah dengar nasi bujang , nasi janda ? Kat belog dia ada cerita itu . Selain itu juga tip dia berguna . Banyak pasal tip la .

Bagi yang nak dapat tip berguna hard feeling ke apa , g belog ini . Terbaik !




Nama dia ladynoe . Dari zaman belum kawin sampai kawin dah ada anak gua follow belog ini . Kawan baik sue ann joe , kalau tak silap . Belog dia best , penulisan sangat santai . Selain itu dia ada belog misi 5 april berkenaan kawin kawin la .

So belog ini kira antara otai dalam dunia belog .



Nama dia liyanaa lunia . Dia suka plagiat entry gua contoh entry pernah gua buat ialah mari menetek nenen .

Dea sorang plagiat yang terbaik pernah gua dapat , sebab apa traffic belog dia tinggi tinggi . Gua tak kisah dengan dia , sebab traffic belog gua naik pon sebab dia .

Belog dia banyak info yang berguna , nak makan tanya la dea . Jeles dengan hasil nuffnang dea bape kali dah cashout paling tinggi seribu . Jeles sangat pastu ada bb torch lagi jeles kuasa dua !



Nama dia cik epal . Belog dia kalau tak kenai lu olang bukan blogger . Femes ni , bukan setakat blogger biasa artis yuna dan heliza baca belog budak ini . Apa yang best sangat pasal kau ha ? Entry dia penulisan sempoi je , lantak la kau nak kata apa ni belog cik epal bukan blog kau .

Follower pun ribu riban , sekali masuk je musti atas 50 orang skodeng blog ini ! Nuffnang pun cash out main ribu riban je sekarang .


Ok .

Ini antara belog yang terbaik la , ada lagi belog perempuan yang best . Musti lu olang pelik mana hanis zalikha , irine nadia marcello dan fatin liyanaa ?

Mereka pilih blog lain doe , mereka tak pilih belog gua !

14 comments:

MiSs TOrA said...

hoho..tora suka blog cik epal..asal pegi blog die je msti ketawa kekekekkee..gud luck cik epal hehe

Ery Farieha said...

suka semua ni jugak

weh apesal tak adore blog gwa?

hahaha :P

cik EPAL said...

nasib baik aku ada dalam list. kalau aku takde dalam list dah lama aku boikot taknak komen blog kau dah. haha. pasni kau buat la versi laki pulak. nanti boleh aku cakap kau gay.


hye abang fezal gay :D

fezaL Mohd said...

miss tora : epal mmg cmtu , stone byk sgt hahaha

ery : ada , tak baca entry last tu . ada lagi belog perempuan yg best . ahahaa .

cik epal : auwww , jangn la nok ! adek tak suka cmni . ahaahah .

fifianggun said...

blog fifi xtersenarai ka?keh3

nani :) said...

kite tak tayang muka sebab tu tak femes kot? hahaha
takde ape nak ditayangkan. tak lawa mane pun. simple sajeeee :)

nuyuEna said...

wah..sume ni bloggers tiptop kot..best blog dorg..patut rmai followers..haha

fezaL Mohd said...

fifi : haahha :p

nani : tu la nani , aku pun rasa bergitu gamaknya heee...

nuyuena : tu la .

ANATI SOKI said...

blog diorang best!

ajelan said...

ssalam semua, pe kate ke blog sy tgk gmbr org kwin, opss bwh 18 thun xley yea..mnte bimbingan ibu bapa terlebey dahulu.klik sini kalo anda da bersedia tuk tgk, harap korang dpt sebar2 kan bende nie eh

Liyana Lunia. said...

tah hape hape liyana lunia tu. aku benci dia

♥..cik_mas..♥ said...

diorg memang da best!!! :)

Myaby said...

haha

klaka tgk komen liyana lunia nih

Adab Mengumpat

LORD ZARA 札拉 said...

ada blog aku.
sekejap.
nak terharu sambil guling2~

memuah skit!

XD