TUTORIAL : BUANG IKLAN LUCAH DEKAT FACEBOOK

notakaki : ini hanya berhasil di gogle chrome .

Rimas dengan iklan laman mencari perempuan seksi , mencari pasangan , klik mudah untuk mendapat duit atau cuma goyang kaki dari rumah tambah pendapatan ?

Ini penyelesaian masalah iaitu Facebook Rounder . Facebook Rounder adalah extension untuk Google Chrome yang berfungsi untuk menyekat iklan iklan yang meyemak di facebook korang .

Contoh dibawah ini , disebelah kanan .



Hanya install dan aktifkan extension, dan serta-merta iklan pada Facebook akan dibuang dari page korang .

Notakaki : selamat mencuba .

12 comments:

mellow said...

thanks for the good info ! =D

twinkle twinkle said...

sgt berrguna ;D

misyamissyou said...

oh..good info..tp lom nak aftif fb balik..hurmm

Sidratul Muntaha said...

tq arr.
aku buat n3 n link ke blog ko nih.
tq again.
credit sekali tuk ko.

princeduyong said...

sangat2 berguna...thanks...

fezaL Mohd said...

selamat mencuba :)

hamzah ian said...

terbaik la entry ni

Darkbatman said...

bgs ne bro.. mane ko dpt tutorial ne?mantap

WAHIDA ALIAS said...

thnks a lot!

fezaL Mohd said...

sila sila kn :)

King Of Single said...

xsia2 masuk blog ni..tjumpe lak benda yg dicari2 ni..yeahh! tanx man!


seksi tu menyeksa batinkuuu ..awww!

PAKTIM said...

dah tak boleh dah