TUTORIAL : UPDATE STATUS

Yea .

Bagi yang kuat berfacebook , ini application untuk korang .

Notakaki : gua update entry ini melalui blackberry torch . ok gua tipu !

Gua nak kongsi application ni dekat lu olang . Terutama bagi yang jeles tengok orang lain pakai blackberry torch 9800 atau iphone 3gs yang update status facebook via handfon diorang .

Contoh ,



blackberry torch 9800 tu weh . Jeles jeles . haha !

ini application dia ,

blackberry torch 9800
iphone 3gs

Ada lagi yang lain , korang boleh try . Ini application yang nak nampak status korang cantek via through benda alah alah ini .

Ok , selamat mencubanya .

Notakaki : sibuk final , mari like :)

9 comments:

Aimi Amira said...

via nokia 3310 pun ada, weh.

Liyana Lunia. said...

lu selalu jadi dalang, tunggu trafik free dr aku :P

Ery Farieha said...

hakhakkk ni utk mereka yang rasa nak riak tapi x mampu

:P

Atiqah Adnan said...

terbaik laa.. hee~
like..

fezaL Mohd said...

selamat mencuba yea !

fadzioriq said...

cool sial~aku terkene~nak dok pekena kawan aku plak~haaha

fezaL Mohd said...

fadhli : haha , padan muka !

nabila faryzza said...

hahah! cool okay! kte ada jugak update status via blackberry. but bukan dr website yg awk bg nii. another website. tp cm takbest sgt yg tuu. sebab tade "calculator saintifik" la bagai. hee :)
btw, thanx for ur info

inibelog aca said...

thanx for u information..i like dis blog...u study amik software programming ke?