HANIS ZALIKHA , BETUL KATA GOGLE !

Yea .

Gua tahu ini kali ketiga , gua guna nama Hanis Zalikha .

Mungkin ini terakhir gua guna nama Hanis Zalikha dlm belog ini , patah hati !

Mugkin bagi korang yang dah tahu atau belum tahu , Hanis Zalikha adalah "Fastest Rising People-Google Top Searches Malaysia 2010" . Yea memang betul .

Tidak dapat dinafikan .

Contoh entry gua buat pasal sue anna joe semalam ,



total 112 view tak sampai 24 jam entry tu dalam belog gua ini . Ni dia cerita dia , Hanis Zalikha .

Kenai aziz hazmi , vidiyo pasal hanis zalikha .

Ini vidiyo baru dia ,



Ritu sahaja mengusik , aziz hazmi di facebook .



Notakaki : bertuah betul jadi Hanis Zalikha , bila dia nak datang ke belog ini !

13 comments:

princeduyong said...

waaa...glemer ek dia...

Amna.Qadeeja said...

waahh,giler besh jd dyer nih..sweet ah video ni hi3 ;D

ARC™ said...

kalau siti nurhaliza ade blog mesti die lg popular dr anis zalikha

Imzainieyzulkipli said...

foyyyooo!

Liyana Lunia. said...

hari hari hanis zalikha. kasihan rusuk kiri

zarifahmr said...

wooow

atok said...

pndai lu hidup bro heeh

Faarihin said...

hahaha.. video yang menarik.. best2.. klaka..

kalau HZ tgk.. mesti terharu ni..

Ayyman Rahim said...

Haha Hamiss!

nama.aku.lynn said...

hahah!besstt..semua nak gn nama hanis zalikha skrg..=)

Lyana MK said...

hehe kelakar...but still cute vids! ;)

HAZWAN17 said...

nice video hahaha..

ika honey bunny said...

aaa gila gentle. kalau lah ada laki buat camni kat aku serius cair tahii. haha