TUTORIAL : SCREENSHOT FULL .

Ini lagi satu application gogle chrome .

Ini dia awesome screenshot .

contoh page blog gua ,


re edit page gua ini .


Kemudahan screenshot ini adalah ,

1. Boleh tangkap full page dengan mudah .
2. Boleh tangkap 3 jenis iaitu full page , visible page dan selected area .
3. Mudah , free dan cepat .
4. Boleh crop / reedit page yang ditangkap terus masuk dalam blog korang .

Ini link dia , screenshot !

Notakaki : selamat mencuba , kalau suka like . Share dengan membe membe .

11 comments:

hudhud said...

dah lama cari !!!! thank youuuuuuu nanti i belanja makan ekekeke :P

Ery Farieha said...

terima kasih
sy selaku pengguna tegar GC akan menggunakan perkhidmatan ini
terima kasih



:P

Zaer!! said...

Wah! Baru.nice sharing.;p

fezaL Mohd said...

hud2 : ur welcome .

ery : hahaha , byk la engkau .

zaer : terbaik .

Liyana Lunia. said...

kalau mozilla cari screengrab :B

fezaL Mohd said...

yea cik liyana lunia !

Amna.Qadeeja said...

waahh,thanx da lme crik huu ;D

ANATI SOKI said...

tq! good tuto! sblm ni tak reti buat!! nice entry

rainbowskittle said...

penat aku carik cane nak screen grab ngan google chrome. jumpe jugak ! tenkiu

amira said...

huhu.. tak pakai ini.. tapi pakai snipping tools.. huhu

Faarihin said...

lepas ni nak guna GC plak lah..