TUTORIAL : FACEBOOK , TWITTER DAN LAIN LAIN DALAM SATU FUNGSI !

Extensions terbaru bagi pengguna gogle crome .

Bagi mereka yang malas nak buka tab banyak banyak diatas tu .

Ini dia extensions gogle crome untuk twitter , facebook dan lain lain dalam satu fungsi sahaja . Ini untuk korang , yoono .

Contoh yoono gua ,



Korang boleh tambah widget lain seperti youtube , myspace , ym , gogletalk dan lain lain dalam satu fungsi sahaja . Dia akan letak diatas sekali , cuma klik klik je kalau nak tukar widget .

kelebihan dia ialah ,

1. Update status dengan pantas .
2. Tak perlu banyak tab diatas , hanya satu fungsian sahaja .
3. Jimat space dalam satu web .
4. Member member punya status pun boleh baca .
5. Mudah untuk install dan memahaminya .

Nah link dia , yoono .

Notakaki : share kepada kawan kawan . Gua mmg lama dah pakai senang :)

8 comments:

Maya said...

software bagus niey..tq 4 sharing

Liyana Lunia. said...

ZAMAN SEKARANG ORANG GUNA ROCKMELT BABY

Huda Luna said...

huhu chrome pun dah majuuu!!

yay!

^___^ xde la aku benci chrome lagi kan

btw thanx for sharing oi!

I'm farra.. said...

nice sharing... :) tak kedekut ilmu ni ..

Anis izyan Abd Rahman said...

wow~~~

Anis izyan Abd Rahman said...

wow~~~

nurul afiqah samsuddin said...

thx fezal c:

Mohamad Amzar said...

sangat bagus software ini , !