12 SEBAB MENJENGKELKAN GADIS TUDUNG , SHAWL MELARAM !

Gosip u'olls dalam dunia blogging sekarang ini ,

Ini gua tak tahu nak kata apa , nak bagi pendapat teruk juga blog ini kena hetam dengan blog femes lain .

Menjengkelkan 4 : Gadis Tudung, Shawls Melaram

12 sebab kenapa menjengkelkn , dari lensarosak .

Ada pro dan kontra disini .

Gua tahu banyak blog disana banyak cerita pasal tutorial hijab shawl ini , kebanyakkan baik dan elok juga . Tidak dinafikan .

Anda buat semua gadis ingin bertudung , semakin stlye dengan bertudung . macam hana tajima dan yuna .

satu ke silap lensarosak ini , lu pakai fatin liyana punye gambar nape . dia dah la ramai kipas susah mati . tapi satu je good job bro , cara dakwah lu tu ! betul apa yang dikatakan tu tapi berpada pada la .

Cara berdakwah salah , mugkin timbul salah faham .

Selain itu banyak salah faham mengenai pemakaian tudung ini ,

leh baca blog ini , jalan salafus sholih .

Notakaki : dah besar , benda ini dah didik dari kecil lagi . sendiri mahu ingat .

26 comments:

NOOR FATIN said...

itu saja salah dia. semua point yang dia huraikan rasanya betol dan masuk akal. hoho pendapat aku ler

Ery Farieha said...

T____________T
terasa sikit2
lalalala

fezaL Mohd said...

fatin : haha . tu la , aku yg laki baca fuhhh !

ery : pitam . haha

amie. said...

bgus2 ! fezal pun komen jugak pasal ni yah~

fezaL Mohd said...

amie : haha , biasa ambek tau .

Huda Luna said...

aku xtahu nk ckp mcm ne tp cr dia tego tu slh la
tp point dia betul

fezaL Mohd said...

huda : point dah betul , dakwah tu salah . tu yg aku kata tu .

Sophie Al-yahya said...

point dia agak betul.

gambar=salah.

tp, sebenarnya..bila gambar dah masuk dalam internet, dah xleh nak buat ape dah. da jd public figure gitu.

tp pelik jgk aku. Kalau entri tu berbau pujian mesti x salah ek amek gambar tu. Kalau berbaur hentaman sure kene suruh delete.

papehal pun kesian Fatin Liyana kesayangan aku tuh T_T kalu aku jd dia pun sentap wehh..

fezaL Mohd said...

sophie : tu la , aku pon rasa macam tu salah .

fatin liyana my doctor ok ! haha ok pasan dictu .

tapi point dak tu , ada yang betul cara dia je salah .

aku rasa macam kes elia juga ni lebih kurang . kena hetam , gamba ngn khairul fahmi tu . haha !

ika honey bunny said...

no komen. mungkin juga itu care dia nak tumpang populariti fatin liyana.

fezaL Mohd said...

ika : mungkin ini traffic . hahah !

Kaizen Shinobi.com said...

point betul.

cara silap sikit... terlampau direct...

lysa wardrobe said...

HAHHHAHA
ntahlah,skank bukan artis je taleh nk bukak mulut sangat,org bese pun taleh nk bukak mulut banyak sangat
tkt lain pulak jadinye
so kalau yg terkena tuh sabo jela
kalau yang mengenakan tuh,nnty terkena kt dri sndri plak
HAIH,tatao nk ckplaa

OrenLimau said...

point ader,
tapi cara salah.
pendekatan.
kadang2 emosi pun mempengaruhi jugak.

Huda Luna said...

sbb tu aku mls letak gmbr sgt mls buat tutorial shawl kejadah ni
sbb ade sespecies manusia mcm tu suka cr isu

Fadhilah Mn said...

daripada entry tu tak ada komen sampai dah ada beratus komen saya perhati je. bhahahahaha, ni kes budak lepas SPM tak ada kerje.

kelakar siott baca komen komen kat situ. adesss~

tapi gambar kak fatin liyana tu betul betul tak patut. bagi statement yang general dah lah. ni sampai nak mention nama lak. heh,

Nurain Hasan said...

woi.aku lmbt amik tau
xde pon gmbr FL?
dia dh delete ekk?

Puteri Iqa Izyan said...

peh.. dr smlm smpai hari ni mmg havoc kat blog lensorosak tuh..

betul ape yng die nk smpaikan cume tak perlu kot nk aib2 kan orang mcm tuh.siap mention nme lagi..

Liyana Lunia. said...

aku suka dia HAAHAHA terfaktab :B

O'gosh said...

suka..suka...

Ainee Cumi said...

Aku pelik kan, pakai tudung salah, tak pakai tudung salah. Atoii!! Ok lah tu orang bertudung, itu semua untuk keyakinan diri sendiri. Kalau buruk, segan pulak nak keluar rumah tapi takpe aku nak pi serbu belog dia nak baca entri dia. Mesti best weyh kena dakwah. I like!

Ainee Cumi said...

Ok! Aku dah baca. Aku lagi suka cara jalan salafus sholih tu berdakwah. Ni aku baca karya lensa tu, hemm aku suka belog dia tapi kesian weyh fatin liyana, janganlah terang terang menjatuhkan maruah owang. Cian Fatin tu.. Perghh agak kalau macam aku ni freehair lagi mati kena hentam..

aisya said...

banyak pihak terkesan dek satu belog.

Sindarella said...

perhh..mang gossip terhangat dunia belog-ing lah ! bkak situ pasal fesyen tudung sini tudung dan fesyen sana punn sama..aiyarkk~

Facebook Master said...

Follow me at, http://sinar-islam29.blogspot.com/
ISLAM INSIDE....

Ara said...

Pelik bile lelaki2 yg average lebih 'pandai' berbicara ttg hal2 agama drpd lelaki2 yg btul2 amalkan ajaran Islam.

Btul lah, antara tanda akhir zaman.