ANUGERAH JUARA LAGU KE 25 : SIARAN LANGSUNG SENARAI PEMENANG

Hi semua ,

Entry lepas mengenai AJL 25 , promo AJL 25 .

Mari tonton siaran langsung di live streaming .

Notakaki :

1. Malam ini semua artis pakai baju merah , putih , hitam . Jangan cakap MU menang lawan ngn liverpool tadi .
2. Lawak daripada FBI , memang tak leh blah der !



Pembukaan : sangat superb , pemenang muzik muzik atau juara lagu dahulu :

1. Sekadar Di Pinggiran - Francisa Peter
2. Pada Syurga Di Wajahmu - Nash lefthanded
3. Tanya Sama Hud Hud - M Nasir
4. Ghazal Untuk Rabiah - M. Nasir dan Jamal Abdillah

Berikut adalah urutan artis nyanyi sebentar tadi :

1. Sempurna (Yuna/Yuna)
2. Berlari (Tomok/ Tomok dan Shazee Ishak/ Tomok)
3. Pelita (A.P.I/ Loque)
4. Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Shahir/ Edry Abdul Halim)
5. Drama King (Meet Uncle Hussain dan Black/ Taja/ Tun Teja)
6. Noktah Cinta (Hafiz/ Ajai/ Sheikh Qalam)
7. Tolong Ingatkan Aku (Ana Raffali)
8. Selamat Malam (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
9. Ku Ada Kamu (Adira/ Edry Abdul Halim)
10. Extravaganza (Bunkface/ Sam Bunkface/ Bunkface)
11. Sofea Jane (Black/ Sham Kamikaze dan Iswandy/ Farril)
12. Hanyut (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
13. Jahat (Stacy/ Edry Abdul Halim)
14. Mencari Konklusi (Hujan/ Noh Hujan)

Penutupan artis terakhir membuat persembahan selingan sebelum pemenang AJL25 diberitahu :

1. Dato Sharifah Aini - baju serba merah gitu .
2. Ziana Zain - anggapanmu berhantu lagu ni kening naek naek !
3. Dato Siti Nurhaliza - balqis , nirmala dan cindai , penari musti ramai kalau ct perform .

Pemenang Anugerah Juara Lagu ke 25 adalah :

Persembahan terbaik : faizal tahir - hanyut
Vokal terbaik : hafiz - noktah cinta

No 3 : Noktah Cinta (Hafiz/ Ajai/ Sheikh Qalam)
No 2 : Drama King (Meet Uncle Hussain dan Black/ Taja/ Tun Teja)
No 1 : Tolong Ingatkan Aku (Ana Raffali)

Notakaki : gua nak faizal tahir , sedih gila . asbek menang persembahan terbaik . takda rezeki untuk tahun ni bro !

Notakaki : gua update dari semasa ke semasa (mengemaskini) .

6 comments:

Ery Farieha said...

ni dia traffic hunter dan pakar seo dah update. wakakaka.


woi aku tak puas hati ! mana FT mana? nasib persembahan dpt gak.

fezaL Mohd said...

ery : booo booooo ! hahah

♥ azza daha ♥ said...

tu la pasal..FT x mng lak..
lg x puas hti..Ana Raffali lak yg Juaara..:(

MyzaAli said...

mulai malam ni, xnk tgk AJL dah T__T bhai!

APi said...

rezeki ana rafali..
nak wat cam ne kan..^^

Nur Hani said...

ni sia, lg 1 entri. haha, tapi mostly entri AJL banyak cite psl ramai xsetuju Ana Rafali (sapa tu??) menang. huhu~
ada baca kat fesbuk siap kata minah ni cakap melayu penuh slang omputih. haha :) dah rezeki nak buat cane? jeles la diorang ni =__="