DR ROZMEY , DRBOOK BUKAN FACEBOOK .

Gua memang peminat tegar dr rozmey ini .

Apa dia bikin , gua kagum sangat dengan dia . ini ,

contoh entry sebelum ini , pamela anderson dengan dr rozmey .

Ini cerita terbaru dari dia ,



WTH , Wa Tak Heran !

Facebook takda saya ok , DRbook sudah ada saya lagi ok .

Notakaki : Add saya di Drbook fezalmohd .

15 comments:

My Name is Mar said...

Seriously?
Wah.. Macam-macam lah Dr Rozmey ni..

fezaL Mohd said...

haha . tak thu la aku !

Aisya J said...

HAHAHHAA. Ntah apa apa.

LehaMY said...

Erk . . . Ada2 jak tau . ngeee :D

rainbowskittle said...

hahaha! lepas ni boleh la ber drbook

fadzioriq said...

bapak boring drbook tuh aku rasa~mesti byk iklan aje~shit

ika honey bunny said...

WAKAKAKA. nak jugak ade nama die. DRBOOK. kahkahkah.

Ainee Cumi said...

Aasl aku tak leh terima weyh??

Asal aku macam geli je dia buat benda macam ni. Eeeuwww!

Nurain Hasan said...

bongok lah!
xnak aku drbook!
kah4

fezaL Mohd said...

korang : jum la drbookkk !

Cik Miera Aziz said...

Hahahah. Byk berangan dia ni :P

fariQuE said...

Giler r. drbook .name poyo giler .ahahahaa.... :D tak nak aku join . berangan je bnyak dr neh . ahahhaa

fiq said...

wow. mmg optimistik betul la dr rozmey ni =D

Anis said...

cita-cita dia tinggi . kagum betul la . bukan senang nak ada orang yang macam tu . cakap la apa-apa . tak da dia heran pon

fezaL Mohd said...

jum la drbook , kawan kawan !