KAGUM BLOGGER NI : MYZAALI AL JAMALULLAIL !

Edisi kagum blogger , gua akan review blog yang gua suka !

Blogger pertama bertuah , MyzaAli .



cantek kan header dia ini . yea cantek .

Notakaki : I'm just someone who lived in my own little world. who fell and get up and use all the strength and spirit that exists. life is full of surprises. I dont know how to live my life as before. please noted that im not perfect. Never judged me, if you dont know story of my life. - Myza ali

Sebab kagum ,

1 . First , suka overall page dia . ok cantek sangat pandai kau hias yea .
2 . Mula mula baca blog ini , apa yang best sangat blog dia ini . Ok , lepas baca sumpah best . Gua suka baca part entry sedih dia tu . kisah percintaan dia . Berdoa agar arwah itu dirahmati-Nya .



3 . Lagu sayangku dari taxi band sumpah best myza .
4 . Kau buat gua terharu gila dengar lagu ini sambil baca entry pasal arwah itu tak dapat bayangkn kalau aku berada disituasi tu . Gua nagis time baca ada lagi kisah percintaan ini di dunia . Ingat kisah cinta biasa cm budak budak skola punye blog .
5 . Gua tabik lu , tabah dengan situasi yang berlaku walaupun benda itu dah lama bagi gua , engkau la pompuan yang kuat semangat .
6 : Best sembang ngn blogger ini , friendly ok . tak tipu .

Notakaki : buat elok elok pratikal yea , awak tangkap gambar dengan scha al-yahya awak femes , saya tangkap gambar sendiri saya tak femes .

15 comments:

nelly said...

lawa ~

Liyana Lunia. said...

sayanggggg myza <3 myza seorang yg kuat, tabah . ynn doakan myza berjaya dlm ur life. tak sabar nak meettttup nanti pezal belanja kita kennyrogers tau <3

MyzaAli said...

fezal! ape aku nk ckp eh? terharu again? ahaha :) thnks weh.. lagu aku dah buang masuk blk pun sebab kau. haha. pengaruh betul.

klo bukan sebab blog, aku x kenal korg sume, aku happy blk pun sbb korg cheer me up :)

thanksss a lot, scha tu hal kecik je. haha

Ery Farieha said...

blog aku bila? hahahaak.
ok blog aku xlayak, xpe. lalalaa

ika honey bunny said...

walaupun aku taktau kisah myza, tapi myza mmg baikkk.. heheh suke kawan ngan die... ;)

Fyka said...

haa'a blog myza mmg best..
dia friendly...
slalu tgor blogger len..

then paling best,pnah skali dia kuatkan sy time sy sedih..
yeea,btol bila kita buat baik akan di balas baik kan..
myza sgt2 lah tabah orgnya..

hudhud said...

eh betul2 i tk dpt bayang kot kalau i dlm situasi dia jugak. very tough girl she is.

lassiegewdix said...

itu kawan baru saye :)

Una Ulala said...

myza mmg best ! :)

fezaL Mohd said...

ramainya sayang myza , haha !

Ayeem Jemain said...

semua sayangkan myza :D

MyzaAli said...

boleh tak nk tersipu2? myza syg semua. *perempuan syg lebih* HAHA

Epul Azimi said...

yeahh myza tabah sgt pastu suke kwn ngan dia.teheeee

cT vS aTim said...

cantik lawa smua ader hehehheheh

Amar Amirah said...

Myzajane's everywhereeee!:D
Myza ni memang friendly, rasa mcm dah kenal lama..:)