BLOGGER , FAMILY AYAM !

Hi semua .

Nak bagitau .

Ini family ayam blogger saya walaupun tak pernah jumpe , mereka mereka dah pernah jumpe sesama mereka . Nak buat macam ne kan kan saya tak femes saya ok !

Family ayam ,

kiteorang pun tak femes macam fatin liyana atau ben ashaari atau heliza helmi yang kalau ajak bertemu semua taknak lepaskan peluang T_T kami cuma kawan rapat yang entah macam mana boleh rapat, mungkin sebab harapan saya hendak bertemu mata dengan mereka . - liyana lunia

Ini bukan family nak show off ini family ayam lah apa lah sangat , bukan femes mana pon dekat arena bloging ini dan tak juga femes macam cik epal dan hanis zalikha ada fanpage bagai lah - fezal mohd

Nak tengok family ayam , tengok bawah ini !



Ynn panggil , GENG AYAMlicious ! dea pengasas utama .

Anak ayam lain .

Myza dedek !
Lassie gewdix !
amar hi , haha !
ika pelukis !
nurain ?? !
ayeem mmg ayam ah !
huda luna ayam baru haha !
arcx13abg hesem !

sapa lagi , gua tak ingat . ini je kn .

Notakaki : blogger family ayam . Terima kasih ! jangan ah nak byk byk tambah family , nanti jadi cam sahabat blogger , benci notifications !

12 comments:

ARC™ said...

hensem la sangat
aku hanya insan biasa

btw aku 12 taun lg mane leh panggil ensem
comel bolela :P

Ery Farieha said...

uh mencik.

MyzaAli said...

tah! encem la sgt, garang grrr!

fezal, kau kene join tau pasni. aku book kau. hehe..

btw, td mmbe aku join jugak, tetibe scre x lgsung. ynn invite dia to be in our family :)

MyzaAli said...

lupe nk g tau,

name dia Ayie. azrieazhar.blogspot.com

fezaL Mohd said...

ARC : ahhhhh , aku dah puji byk bunyi lak . tepuk dahi kang !

ery : mintak ynn . hahahah

Myza : aku minggu exam , :( insyallah aku tak bule janji . tengok masa dan keadaan .

Liyana Lunia. said...

lepas ni kene buat mcm siapa nak join ayam kene isi form. kita buat satu email gengayam@gmail.com(contog)
dan mereka kene isi form LOL

HAHAHAHAHA T____________T

tq pezal , tq semua. korang memang sengal. haaaa dah ada geng ayam closed group tu dah boleh lah share mcm mcmc skrg ! yey

Liyana Lunia. said...

ayat tak abis T__________T

*boleh lh share information ke, tips ke, petua ke. kan kan?

ika honey bunny said...

yang penting tak puas jumpa dorang semalam. kejap sangattt. wuwuu. jom ahhh, lenkali koin tau fezal!

ika honey bunny said...

*join <--- ekceli nak eja koin pom boleh tau. *kabermalu*

fezaL Mohd said...

ynnn : ahhhhhh tak bule , semak notifications .

ika : tak nak join . off blogging .

Ayeem Jemain said...

haha aku dah set nots dah. sbb aku tau dorg kaki gossip. set je bro kat top-right 'edit setting' tu

lassiegewdix said...

biler nak jmpe hang pulakkkk ?