KAGUM BLOGGER NI : LIYANA LUNIA

Edisi kagum blogger , gua akan review blog yang gua suka !

Blogger kedua bertuah , liyana lunia .



gedik kan header dea , gedik ar gedik ar !

Notakaki : saya, LIYANA BINTI AINUL.

Saya, gadis yang sentiasa berangin. angin sepoi sepoi bahasa kadang kadang terlebat sekejap . Saya, manja gedik geletik gelabah geget karang baru tahu T_T . Saya, gadis yang suka buat orang gelak walaupun saya merepek saya tetap berusaha untuk orang akan ketawa dengan lawak saya . NAMA SAYA LIYANA SAYA BUKAN ARTIS BIASA HA HA HA TAK LAWAK pfft .

Sebab kagum ,

1 . Gua jeles sebab dia ada domain yang comel , templete pon nak gedik je . lagi gua jeles .
2 . Ikut suka dia je panggil nama gua macam macam contoh ,

Oh yea kami keluarga ayam , dea yang create family ayam blogger . Dea Mak ayam yang garang auwww auwww . Nak tengok family ayam , tengok kt blog dea .
3 . Tutorial dia banyak , suka tutorial makan . Masuk blog dia mengidam makan . tak tahu pasal apa .
4 . Anak emas nuffnang tahun lepas , jeles . asyik dapat hadiah je . Tahun ini jangan harap dapat lagi hahaha jahat tak gua . peduli apa .
5 . Jenis sempoi , gua suka . Mengelabah je tweet dekat twitter .
6 . Peminat tegar Shaheizy Sam Samad . beria BBM ngn sam , awak ingat awak hot !
7 . Dea ajak jumpe , tak nak . Malu :(

Notakaki : jangan baca blog dia , sumpah best . Gua jeles .

18 comments:

SWEET LENS said...

oh yeahhh! ni kekek!
blog yg mjdi sumber inspirasi. haha. personally, dedek syg kt kekek. sbb kekek ayam tak pilih bulu. heee :P

pezalayam punsy kagum jgk.

fezaL Mohd said...

dedek dedek !

Nurain Hasan said...

hahahahhaha
kekek?dedek?
i love famila ayam! xkire
wajib jumpe lol!

fezaL Mohd said...

nurain : tak nak , malu :(

milimilo said...

hihi.blog liyana lunia memang best ayam ah.ok.tak tau penggunaan ayam tu sesuai x dkt ayt tu. ;p

fezaL Mohd said...

milimilo : auww blogger feems datang sni , pitam . kekeke

Ayeem Jemain said...

haha ko pon malu nak jumpa? adehh napa kita yg laki ni malu?? ahhh!

fezaL Mohd said...

ayeemm : sbb kita je lagi deme he pompuan . kah kah !

kita an jambu kah kah

ika honey bunny said...

YNN BEST! :)

fezaL Mohd said...

ika : tak .

Liyana Lunia. said...

BOLEH TAK JANGAN PUJI YIYINYIYINYIYINMALUDAHNI

KAHKAHKAH

TQ PEZAL. TQ SO MUCCHHHHH <3 WALAUPUN KAU TAK SUKA AKU TAPI KAU SANGGUP BUAT SATU ENTRY UNTUK AKU. AKU MALUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

KBAI

Liyana Lunia. said...

LER ingatkan siapa lah sweet lens tu tibe tibe je jadi dedek k baru tahu

eh silap, mak ayam bukan haku la nok, mak hayam tu tentu lh amar, sebab amar kan belog cap ayam. bapak ayam is ayeem. tapi ayeem ada skendel dgn dedek kita si myza. gila bahaya keluarga ayam neh KAHKAHKAH

fezaL Mohd said...

ynn : apa dea nyer !

lassiegewdix said...

kawan saye ! :)
geng ayam ! yeyyyyy ! love lahh .
jumpe ? erk *sorok dalam reban*

fezaL Mohd said...

lassie : apa apa apa panggg !

Cik Liyana said...

LL memang terbesttt.....!!!! yayeehh!

Feez Mior said...

blog dia mmg sempoi..hiks..sama comel mcm tuan dia kan???

K2r~90 said...

br nk memule actip belog hehe