LISA SURIHANI , OMEI !

Hi semua .

Nota untuk lisa surihani : Hi lisa , Jangan pilih Shaheizy Sam Samad tau !

Comel lisa surihani ini ,

tengok la vlog dia ini dengan budak bawah ini comel kn kn .









comel kn kn .

bukan nak kata pasal vlog dia ini cuma nak kata ,

banyak banyak komen dia , dia like komen itew la . suka lettew !



Tima kasih masuk blog itewww , lisa surihani .

Notakaki : hani zalikha tak masuk , lisa surihani like dan masuk blog itew dah ok !

15 comments:

Liyana Lunia. said...

kite lg omei. NYIAWWWWWWWWW

fezaL Mohd said...

auwwww !

wannurfazrini said...

HAHAHA happy yawww !

fezaL Mohd said...

suka letteww !

ika honey bunny said...

PEEEEEEEEEEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

fezaL Mohd said...

malu ar malu ar :(

MyzaAli said...

dedek pun lagi omei!

fezaL Mohd said...

sibuk ar sibuk ar dia .

Mr. K said...

waaa..offer lah plak dye masuk blog aq, -pmint setia ni huhu

amie. said...

homaigod. comelnya kak lisa :D

fezaL Mohd said...

mr k ; sibuk ;p

amie : kn kn .

syakey said...

lisa ni, knapa dia sgt sweet.....

bedpet said...

peeeeeeeehhhhhhhhhhh!!! apekes artis baca belog lu ? hahaha

nabila faryzza said...

pergh!! bestnyaaa. jelous. huhu

vampire's lovex said...

cun nye lisa....jeles......jeles dgn lu jugak..hehehe...