PEREMPUAN .

situasi di dewan kuliah .

Topik , term pujian terhadap perempuan .

Menurut lecture gua ,

In USA , when someone give a compliment like 'You are beautiful' , she will reply 'Oh really ? Thank you . but when it comes to Malaysia it is different . When someone said "Eh cantiknya awk !" ,she will reply 'Eh mana ada , tak lah :)

nampak perbezaan antara perempuan di USA dengan Malaysia .

Betul kata lecture gua .

Kebanyakan cakap macam tu .

Konklusi disini , eleh nak cover padahal suka lettew kah kah !

Notakaki : Kalau lelaki macam mana ?

10 comments:

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

yup, betul.

Una Ulala said...

betul2. banyak dh jumpe. haha

Ery Farieha said...

hehe aku pun camtu


eh mcm perasan pulak statement aku tu :P

- mrs koroe - said...

mst la suka .

haha

Huda Luna said...

perempuan malaysia pemaluu

Nurul 'Ain said...

kami lebih bersikap rendah diri, taknak lah percaya lebih, lelaki kan mulut manis, HAHA ;D but papepun terima kasih atas pujian tu HAHA ;D

Mr. K said...

bersikap pemalu konon, kang pas puji.. dok depan cermin termenung sorg2 hahaha
jgn mara ye

Ainee Cumi said...

perempuan kat msia ni humble weyh..

Aimi Amira said...

aku selalu jawab macam minah USA, haha.

mahirahnazlim said...

haha selalu dgr ;)