KAGUM BLOGGER NI : HUDA LUNA

Edisi kagum blogger , gua akan review blog yang gua suka !

Blogger ketiga bertuah , huda luna .



Notakaki : MoshiMoshi!

suka warna pink. suka pakai eyeliner tebal-tebal . suka sailormoon . suka makan nasi lemak . Suka minum milo ais. suka haiwan. suka korean style. suka pashmina. suka fashion . suka dslr . suka guitar . suka shopping . suka heels . tak suka programming . suka rambut panjang tapi sekarang berambut pendek . tak suka handphone touch screen dan keypad kecil . tapi pakai handphone keypad kecil sekarang . tak suka jerawat . tak suka orang yang kedekut ilmu etc . by Huda Luna Hussin Al-Sagoff

Sebab kagum ,

1. Seorang blogger yang sporting , banyak bagi galakan kat gua tetang relationship jarak jaoh ini . sayang kau lebih .

2. First blogger , orang ipoh juga ajak gua meet up tapi tak kesempatan dua kali dah dea ajak jumpe tapi masa tu . Susah nak set time jumpe kan , cian kau . haha .

3. dea ada joni . gua pun tak thu itu hamster ke apa . berbulu . euwww !

4. Banyak tutorial , blog la shawl la biasa ah pompuan . Gedik .

5. Dea kuat , macam macam masalah sekarang . gua tau , suka maki hamun kat gua . pang kang . nak maki maki lak .

6. Sapa tak kenal huda luna , korang bukan blogger . Sebab apa dea jahat , masuk remaja tak bagitau gua . benci kau sangat . tengok ah bawah ini ,



gedik jep .

Notakaki : daripada 6 tu gua nak highlight yang no 6 jep . kah kah . biasa ah dah femes , saya tak femes saya ok jep !

8 comments:

Ery Farieha said...

kehkeh huda best. ramai org suka ;)

Huda Luna said...

ahh gedik kau gedik kau.

pang kang

grrr!

balik ipoh nnt kena jumpa
wajib!

kepalahotak hang aku femes

kau lg femes kot dah la gedik dea dea

lassiegewdix said...

kawan saye :)
hahaha ! beliau semakin femes .
hoi gewdix itu besh :P

Nazim Nasri said...

nnt review blog gua plak k :P

wannurfazrini said...

haha kejam pya ayat dgn awek !

Liyana Lunia. said...

first time jumpa huda dulu mmg lwk ah dh la kiteorg xberapa rpt kn hudaaaa? pastu aku siap bwk dia dtg rumah, nsib baik dia xbwk joni kalo tk confirm aku pengsan sbb geram

weh tu bulu ke? bukan duri ke? T_T

Ainee Cumi said...

Aku menyampah ngan kau ahh fezal. 2x dia ajak kau lepak tu membabitkan aku sekali tau. Tembak kang!

Husna Lana said...

wah dah jadi artis lahh kakak aku ! haha