JUSTIN BIBIR .

"You smile , i smile oooo..."

Macam mana gua terlayan lagu justin bibir ini .

damn .

Gua dah kata , sapa lelaki sejati tak kan layan lagu justin bibir ini . Gua tahu banyak gadis lu sana suka mamat bibir ini , suka lettew .

konklusi ini , gadis gedik !

Notakaki : Jangan ajak gua g konsert dia nanti , gua minat cikgu shida jep !

7 comments:

Amie Tempoyak. said...

alamak, tak suka justin bibiaq. haih >.<

suezen said...

ahaks!

Yat said...

Cikgu Shida memang best..My mum yang suggest cikgu shida kat i...now i'm cikgu shida's fans too~..

bedpet said...

sedap oo lagu smile si bibir tu. layaaannn :)
eh. cikgu shda ? nama gua sheeda jugak. tp belum jdi cikgu lg (^_^)

sArAh said...

x suke justin bibir.. hahaha..

lassiegewdix said...

woi pe ni !
kutuk wa punye #futurehusband ?
grrrrrrr ~

jangan ckp pasal konsert sebab takde orang nak teman wa .
wa bengang !

Nur Fatin Nabila Zeeyan said...

lagu justin sedap, tak hairan la orang tak suka dia tapi suka lagu-lagu dia