DUA HARI , RM 50 . NUFFNANG TAK CMNI !

Hi semua .

Kenapa tak percaya dalam masa dua hari je , betul dua hari . ish budak ni lempang kang tak caya pulak .

Print screen sebagai bukti . dalam masa dua hari .



Ia berdasarkan per clik unik lebih kurang macam nuffnang la . iklan pastu korang main klik klik , tak baik wehh . haha . Gua bukan #tahinuffnang .

tapi ni cara mudah dalam masa dua hari , kita promo iklan company tu .

kalau berminat join la benda alah ni , maybe leh dapat lebih . gua pon buat percubaan je .

klik benda alah ni , tekan insyallah korang boleh menanag .

Notakaki : 23hb tamat semester ini . enjoy !

6 comments:

jeRza said...

selamat tamat semester n bekerjaya
( best la dah nak grad )

Cik Miera Aziz said...

Untung laa kan! ;) Will do it ;)

Syeza Jamal @ Philocoly said...

waaaa..lucky you.:)

sha said...

good luck.. =)

Chaa said...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaa. belanja makan ah camneh. hahahha :P

lysa wardrobe said...

cmner nk promo iklan tuh?