TAMAT IKLAN GRAPEVINE , OK ALHAMDULILAH !

Hi semua .

Alhamdulilah , iklan grapevine dekat churp churp sudah tamat . bagaimana dengan lu olang ada main tak ?

Ingat tak gua kata gua cash out . tak la . Gua hold dulu .

Nak tau berapa hasilnya untuk dua minggu , betul dua minggu sahaja gua tak tipu . Eh budak ni lempang kang tak caya pulak , tengok bawah ni .



Gua promot iklan grapevine , syarikat ini .

Notakaki : bukan entry menunjuk , pembakar semangat lu olang untuk terus main .

Gua rasa churp churp lagi cepat naek daripada nuffnang sekarang . Nuffnang kenapa lu olang naek ciput je tak macam churp churp ?

Lu olang , cuba la mana tau rezeki lebih daripada lu hadap twitter dengan facebook yang tak dapat modal baik lu olang main benda alah ni ada juga side income .

Gua tengok membe2 gua lagi kencang dari gua . tahniah !

Notakaki : gua kira kira nak beli benda alah ni kalu rezeki lebih .

4 comments:

Jer ... said...

yep . sebagai pencetus semangat kat blogger lain . huhu .

Farha Aly Tan said...

tak faham how it works. bole explain x?

farha al. if nk add kt fb ;)

Liyana Lunia said...

ajar la i cmneeeeeee kbai

HAFIZAL said...

ajar sy cikgu...