GUA FAN 24 : 7 , M-POP MALAYSIA .

Hi semua .

Lu olang dah like page fan 24 : 7 , apa belum like la reramai . Kita patut support band M-pop Malaysia ni .

Bagi yang salah faham ni bukan k-pop yea ,

"sudah berapa kali admin katakan bahawa..kami M-POP....mengapa ada lagi yang berkeras hati mengatakan kami ni nak jadi K-pop..?again...MAX 24:7 adalah...M-Pop,M-pop,M-pop M-pop M-pop M-pop M-pop M-pop...supportlah kami sesungguhnya kami punya gaya tersendiri.wahai orang2 malaysia tidakkah anda malu..." - Admin 24 : 7

Sebelum like page baca kenyataan bawah ini dulu ,



Lu ingat senang ke nak masuk fan page 24 : 7 ketat brader . Olang olang terpilih sahaja dapat ikut fan depa ni .

Gua orang yang ke 3,255 like .

Lu olang dah tengok video mereka di bukit bintang , first showcase .

Bagi yang belum tengok video 24 : 7 ,




Dan ini berita baik bagi lu olang , naek join max 24 : 7 ni . boleh klik sini .

Menarik bukan .

Notakaki : pffftttt ! benci .

4 comments:

Cik Miera Aziz said...

Hahaha. M-POP? Baik buat nasyid lagi bgus. Huh. Tak paham tak paham. hahahaha.

'AQILAH said...

erk..

wannurfazrini said...

geli geleman ahhhh

miss jijie said...

mmg la bkn k-pop tp tiru sejibik k-pop ape kes? better aku lyn popcorn lg baek.... huhu