UUM MASIH TAK CUTI !

Hi semua .

Pada 8hb hingga 23hb , bermula kehidupan gua tak cukup redtube mahupun youjizz , tak cukup beronani , tak cukup bermandi sahaja ! oh dem .

Menulis gua disini ,

untuk memberitahu kenali apa itu study sampai lebam sebab Uni gua musim final sekarang .

Apa Uni gua tak besh ?
Uni lain dah cuti , korang baru nak final ?

Kecoh pasal rating Uni ritu , UUM no 11 dalam rating . wth ( bacaan : wa tak heren ) la brader !

Uni gua keluar tv dan paper sebulan dua ni , uni korang ada ada ? tkda !

tambah tambah budak UITM , tibatiba . Okbai .


Notakaki : amal petua heliza helmi tambah tambah nk final . Amin .

8 comments:

Aimi Amira said...

cari gaduh pulak sebut nama2 u ni.

tya.:) said...

mna leh samakan UiTm n UUM...
xadil la cm tu....
hehehe....:P
good luck for final exam...
kalau jwb exam kat dewan mini 2....
jgn lupa bwa bju sjuk..:P

gaung said...

hebakknyer u fezall..giler power lahh

neyra shazeyra said...

kami belum masuk final exam pun :)

start final 5 may - 15 may. 16 may -22 may is sem break. then continue with new semester :)

Mr.Thinker@Ali said...

youjizz x dapat buka. oh dem. ketahian sungguh yo! Hahaa. anyway, gud luck in final. :)

peyansanstaro said...

aku nak kayakan ko...
mai sini mai sini..
hahahaha*_*
gila ar ko post ne...
tapis la skit..ad0i

MEOR ! said...

haha...
name memeang bkin gua pnas bro..
huhu..

MisApple said...

gila bangga uum masuk paper.
aku pun bengang bila budak u lain asyik ajak melepak.
mentang2 depa dah holiday.