K-POP , 24 : 7 KEE ? BUKAN INI D-POP .

k-pop melayu ?

Ala, k-pop melayu tu 24 : 7 dengan gula gula .

Geli ah .

Tambah tambah blog gadis gadis pra matang , kalau boleh nak satu blog cte pasal korea ni . Plish la , baik korang cter pasal melayu k-pop tu . Nak sangat k-pop tu ! okbai tibatiba emosi .

tak tahu k-pop tu ?

belog gua tak cerita benda tu , selalu cter pasal hal kelamin je . nak tahu type je kat google bersepah blog cerita pasal k-pop melayu tu tambah tambah blog cik epal ligat cerita benda tu haha suka lettew .

Sebelum k-pop melayu tu kecoh dekat blog blog lain , ada band lain dah bertapak sebelum 24 : 7 dengan gula gula . Tak caya tengok la bawah ni vc .

Ini lagi hebat ,

Daripada lu olang layan k-pop baik layan d-pop . mantap wehhh !





Mari nyanyi sama sama , "Aku bose bose bose ! nate beruk mu serabutt wehhh" !

Notakaki : serabut weh , final finalll !

7 comments:

Anis Mohd said...

tak ley blah nya anis klik kat play n dengar ..

Puteri Iqa Izyan said...

haha.geli ah~

lassiegewdix said...

cm hrm j !

fezaL Mohd said...

kekekee

mizmarmalade_90@yahoo.com said...

sempat lagik noh ko berblogging... aiseh...! heee :p

MyzaAli said...

euwwww geliii larik la...

LINA JALIL said...

perghh..yg duduk tu goyang habis..bgegar gunung..