MILANO EVANS , GUA MASIH DARA ?

Hi semua .

Siapa milano evans ni ? tak kenal , gua tak kenal dea dea pon tak kenal gua . dan gua nak kata wth ( bacaan : wa tak heren ) .



Heyhey . Milano here . This is my offical page :D so , kalau ada apa-2 masalah ke , nak ajak hang or tak puas hati dgn milano , just bgtahu kat sini . pd sesiapa yg tgk page ni , sila lah "LIKE" sekali okay :D Cheers (!) - Milano evan

Like fanpage dea , laju cm air orang click . Milano Evans .

Notakaki : tu bukan betul pon , fake facebook milano evan tu .

dah pulak ada fanpage benci milano evans ni . Adinda Milano Evans/Daten Milano bangga tiada dara. .

Ni belog minah tu , belog adinda .

Nadia Elliza . Fourteen . Stay at Bandar Kinrara Puchong . Don't HATE me coz I'm Beautiful okayh :)


Kenapa nama minah ni naek dekat fb dan twitter , jadi trend twitter #adindaevans petang tadi damn . semua berpunca dari ini .

ni lagi 1 punyaa hal . aku tau dlm dunia ni tak ramai ponpuan ada DARA. skrg susa nk dpt girl yg ade dara . aku kesah ape org nk pggil aku bohsia ? lau kau mara org pggil kau bohsia , means betol la yg kau tu bohsia . sedar sedar la weh .. jgn ingat dlm dunia ni aku srg je tade dara ! pkir sbelum ckp . YEAHH . aku jujor la dgn korang , AKU DA PERNAH MAEN ! puas ? ade ke org nak mngaku mcm ni ? takkan punya .. bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita ade MARUAH DIRI ! thankyou :)


Notakaki : umur 14 tahun , gua baru berjinak jinak dengan porno time gua dulu . damn dea lagi maju , #BBNU .

10 comments:

Izmel Azim said...

buat malu rakan sebaye betuul =.=

ct kamila said...

dah folo..slm knal blogger :)

wannurfazrini said...

Aku rase die nak pemes har har har

Jamban Comel said...

mane entry die pasal dara tuh ,aku tak sempat baca ,deymm

*angelfromthedark~ said...

weii xyah ar besar2kan benda ni..die budak lagi kot.. biarla die nak bukak aib die sndiri, kite pun x payahla nak sebarkan aib die..delete ar post ni..x baik wei..udah2 le..

Izwan Ikhmal said...

Jom ke...
http://atokkau.blogspot.com

Izwan Ikhmal said...

Jom ke...
http://atokkau.blogspot.com

darxniq said...

kalau leh...xyah la backlink kat blog dia..lagi ramai orang tau..

cpahniza said...

darxniq; aku stuju...xyhla dok canang lg...klu nk wt entry psl dia pon wt la..tp jgn mentioned nama dia or blog dia..bkn pa dpt dosa pree lg...adoyaiii...

lily hart said...

ko dah maen tu dah takde maruah diri la.bangang ke ape.