ADINDA EVANS MENGAMUK !

Gua tak ambek port .

sana sini kecoh pasal minah ni , apahal ?

pasal entry gua semalam ramai yang tak puas hati , gua tengok sampai jadi trend timeline dekat twitter semalam lagi .

Entry gua smlm , adinda evans , gua masih dara.

Gua tak kata dea salah ke apa ke .

Hak dea , yang lu olang tak puas hati nape . Lu ingt ada ke pompuan yang jujur macam dea . Gua tengok dekat fanpage fake dea , yang bertudung komen bukan bukan lagi cm kapang .

Notakaki : wall fanpage adinda evans tak bule komen dah . bagus admin fake !

Lu jangan main gila , baca bawah ni .

bla bla .. malam ni malam jumaat 02.06.2011 . esok birthday aku 03.06.2011 aku BERSUMPAH sesiapa yg buat fanpage and cerita-2 burok pasal aku ni akn kne 1 hari nanti . aku BERSUMPAH . and FYI ; aku bukan hanya ISLAM dlm IC . so korng jgn nak memandai JUDGE aku smpai nak heboh-2 pasal aku . ! F A H A M ? - by adinda evans' at Thursday, June 02, 2011

lantak gua tak tahu , abis lu olang .

Notakaki ; gua =.= selamat hari jadi adinda evans .

8 comments:

meaw said...

jangan la linkkan blog tu,kang evans dapat traffik free2 je...apapon pasal dia,hiraukan :)

qy'sdiaries said...

scary gile ayt die.haha happy birthday.

nunui Joe said...

xpeduli pun kisah tu.
Ambil pengajaran sudah. :)

Fiffy said...

Birthday adinda ni sama ngan birthdday aku rupanya. hahaha

nash azuan said...

gaya mcm nk meng-ayat minah 2 je fezal..hehe

miszFAZIE said...

kesian budak kecik tuh :)

Anifa Mohd Noor said...

yg pasti gua selamat

Anifa Mohd Noor said...

yg pasti gua selamat