CARA NAK DAPAT GRAPEVINE CAMPAIGN !

Hi semua .

apa itu grapevine , lu olang google sendiri . semua gua nak inputkan . haha .

Grapevineadalah sebahagian daripada churp churp iaitu anak syarikat nuffnang , bermaksud kita berkongsi maklumat dengan nilai lebih tinggi dan cepat .

Macam mana nak dapat grapevine campaign ni dari churp churp , bila lu olang blog walking ke atau dekat blog sendiri ke lu olang alert dengan iklan nuffnang yang akan keluar seperti bawah ini .

contoh iklan nuffnang ,



lu olang jangan buat bodoh je , isi detail email korang dekat situ . Kalau ada akaun churp churp lagi senang dea nak transfer masuk nilai .

kira per click , 1 klik dikira 20 sen . Menarik bukan ?

Kalau tak percaya boleh rujuk entry gua yang lepas gua cashout RM 500 tak sampai dua minggu . Alhamdulilah rezeki .

Notakaki : selamat mencuba . Gua kira kira nak beli benda alah ini bole ?

5 comments:

Liyana Lunia said...

POYO JE FOLLOWER TERKINI TU KAHKAH

fezaL Mohd said...

biasa la retis . booo

Rozuan Ismail said...

huhu.wan pon pernah sekali ua jumpa grapevine di blog orang.tapi wat bodoh je.

Wyna Nubies said...

As Salam,

penah gak jumpa camtu..tq la bgtaw..huhu~bru tau ni.:P

HAFIZAL said...

oh...ada 2 sy dapat