TAK HABIS LAGI KE ADINDA EVANS TU ?

Hi semua .

Gua bukan nak cte pasal dea pon , tapi gua pelik hari ni hari berjemaah ke buka belog gua cari pasal adinda evans ni .

Dah la , tak takut ke sumpah adinda evan tu . Gua takut .

Tengok bawah ini .



Mana datang ni .

Patut la , punca betul .



Seo brader , no 3 page 1 dekat google . Ish tak suka betul , belakang facebook adinda evans dan hatter adinda evans tu .

Mana link dea brader ?

Lu cari la sendiri , nanti ramai yang hetam gua . gua takut sumpa adinda evans tu .

Notakaki : Nak buat duit dengan grapevine , tak tahu caranya . apa takda blog ? takda pon bole . Bukan spam . klik sini dan disini !


Update : dengar cter adinda evans berubah pakai tudung dekat facebook dea . ehm . "aku berubah bukan sbb orng suruh . aku berubah sbb diri aku sendiri nak berubah :)" - adinda evans , 2011 . itu korang nak kan . hahaha !

5 comments:

dayangkueffazulaikha said...

Sabar k. hehe. dah cite die tengah meletop, memang sume dok google2 ^_~

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

wow.. banyak hits pasal adinda evans tu... : DALAM MIHRAB CINTA, TAK SEINDAH AAC? BETUL KE?

Rozuan Ismail said...

seronok dia.glemer kejap.

Cik Ungu Kamila said...

wow ! adinda evans memang gempak. smpai jadi trending kat twitter.

Cik Miera Aziz said...

Terus pg search kat Google sape Adinda Evans =,=