INSENTIF TUNAI UNTUK SETIAP TRAFIK KE BELOG !

Hi Semua .

Menarik bukan , tajuk dekat atas .

Memperkenalkan insentif untuk top referrer kepada lu olang .

Caranya mudah :

Setiap 1 trafik yang disumbangkan akan dibayar RM0.03 contoh ,

Blog yang menyumbang 1,000 trafik maka insentifnya 1,000 x RM0.03 = RM30
Blog yang menyumbang 10,000 trafik maka insentifnya 10,000 x RM0.03 = RM300

Setiap bulan 10 blog yang mendapat pengiraan tertinggi layak menerima insentif ini mengikut kiraan google analytics .


Kalau masih tak faham , lu olang boleh baca detail dekat sini !

Notakaki : tak rugi kalau tak mencuba . tak kena bayar pon .

17 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah menarik ni wajib baca,.=p

Miera Aziz said...

Thanks Pejal!
Berlari2 anak pegi anta email! :D

phee ungu said...

: da baca . nak . tapi sekarang nak buat ap ? haha . sumpah ta faham . ajar laa , fezal kan baik :P

fezaL Mohd said...

nurul : mantop .

miera : good , dengar ckp .

fiqa : pegi la yg dekat fezal suruh klik tu . then anta email dea website dea . ok !

phee ungu said...

: baru klik , baru baca . maaf la , pemalas sikit orgnya . haha . thanks a lot dude !

Nyamuk Terbang said...

mcm best
nk join

fezaL Mohd said...

fiqa : kamu mmg mengade .

nyamuk : ok .

Umie Artoqiemie said...

blog aku memey tak layak .. grr.

fezaL Mohd said...

umie : try la mana tau

Taufiq Tiramisu said...

camne ni? x brp fham. hehehe

fezaL Mohd said...

taufiq : ikut arahan gua tu .

syakey said...

penat nak hambat trafik. baik buat hal sniri. huhu

fezaL Mohd said...

syakey : kekekeh tu terbaik !

ame elms ! said...

wow . menarik untuk dicuba nie ;)

fezaL Mohd said...

ame : try bro !

syazu said...

woww..malas nak try..hehe..bookmark blog neh..esok2 tangok balek!

fezaL Mohd said...

syazu : orait