TASHA SHILLA - RAMADAN TERAKHIR

Hi semua .

Kurang lagi seminggu lagi nak raya , kemain 10 malam terakhir banyak manafaat harus rebutkan yea adek adek .

tengok cerita ramadan terakhir tak ?



Meh download ost ramadan terakhir , Jangan lupa namaku .

banyak yang tak mengikut cerita ni rugi , cerita ni mengenai family bla bla korang boleh google sendiri haha .

Gua tadi berborak ngn tasha shila mengenai ramadan terakhir ,





Notacinta : tasha shila , lakonan u memang menjadi laaa . Nanti nak datang kedai pakcik u boleh ambek order yeaaa . bagus suka cara sejak u cerita dalam jangan tido lagi .

Notakaki : sebenarnya gua nak highlight tasha shila je . haha . jangan jeles , okbai !

9 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

aini pon suka tgh dia,.cantikk n sweet n lembut je,.
=))

wanie said...

zZzZZZzzzz -.-

Yuyu Ali said...

untung laaa

fezaL Mohd said...

sapa yang komen ni , memang kaki jeles okbai .

Aimifiqa said...

waaa. untunglaaa~ chat dgn retis. pergh. suke tgk cite ini. best!

Farhanah Mokthar said...

amboi. borak ngan retiss u :P

fezaL Mohd said...

aimi : apa apa . kekekeh

farhanah : ok pitam .

Aimi Amira said...

ramadhan terakhir best.

fezaL Mohd said...

tasha shila lagi best . tiba tiba . hahah