ALHAMDULILAH , CHURP CHURP .

Hi semua .

Alhamdulilah , sampai juga cek yang keempat dari churp churp ini yang cashout pada tahun lepas .

Tahun ni bila nak sampai cek kelima dan nuffnang pulak , eh ?




Apa tak percaya lagi baca ini ha sebelum sebelum ini punya , RM 2,231.40 .

lepas ni gua nak join benda alah ini , benda alah .

Jumlah terkumpul social network ini lebih dari 5 angka . Alhamdulilah .


Notakaki : bukan menunjuk , cuma sesetengah orang tidak percaya bahawa internet ini boleh menjana pendapatan sampingan .

14 comments:

sha my heart said...

tahniah..

tumpang tanya ye, mcm mana nak cash out bila dah dapat cek? kena bawa ic dan tuan pergi sekali ke?

fezaL Mohd said...

yeaaaa .

DayaYaacob said...

congratess :)

ron said...

tahniah bro

aDisH.sHidA said...

tahniah....

banyak tu...simpan utk masa depan yer

imie fatiema © said...

alhamdulillah rezqi online.. saya pun sdg tunggu nak cash out churp2..

Iznie said...

tahniah...alhamdulillah... :)
saya pernah dapat nuffnang je...sbb tak pernah register pakai yg lain...churp churp pun tak reti nak guna..hoho

sha my heart : tak perlu...kalau ikut pengalaman saya, kakak saya yg tolong bank-in kan duit saya....sbb nuffnang hantar duit kat rumah, tapi saya blajar kat tempat lain.

wanie mn said...

Tlg saya, sy blurr psl churp churp ni.. Aduh!

wanie mn said...

Tlg saya, sy blurr psl churp churp ni.. Aduh!

Sharifah Syahirah said...

as'salam.congrat.bw here ber..huhu

Rizq Herinza Syadza said...

tolong la gua skali. abg ejal ni kannn ihik T__T

steffany daph said...

best nyerrr (:

MERAH said...

Tahniah!kongsi laa rahsia2 kejayaann :D

IZAHAR™ AZIZAN said...

Tahniah bro... bleh blanja kitorg la.. kami pon ada tlg klik2 gak..hehe :)