AZWAN ALI , BUKAN AZWAN ISMAIL GAY !

Ok , cerita gay .

Ini di Malaysia , betul di Malaysia .

It Gets Better in Malaysia: Azwan Ismail "Saya Gay, Saya OK"




Notakaki : Ok , speechless . korang lebih tau mana satu betul atau salah .

Bak kata Azwan Ismail , " semoga saya dpt menjadi seorang gay yg lebih tabah" . Ok , lu tabah di akhirat nanti .

11 comments:

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

bongok kn die ni? smoga dia peroleh hidayah dan cepat2 tobat.. ameen~

FiDaRosli, said...

doakan lah dia dapat hidayah drpd Allah. pintu yg tertutup masih boleh terbukak :)

'saya mengakui, saya seorang gay'. pehh

Ily~PearJarl said...

mengarut~~
haishh...pe nk jd dowg ney kan >.<"

Aweyn said...

giloo babbbb

izzy. said...

memang seorang gay yang tabah.

5H1d4 said...

harap dia ni mendpt petunjuk dari Allah...sedih bila org satu bangsa membuat pengakuan gay...

pink guava said...

hahahaha... memang pengakuan berani mati ni.. uish...

Bil said...

dia ni sape? artist ke ape? sibbaik tak hensem...

Ery Farieha said...

erk.
haish.

semoga dibuka pintu hidayah untuk dia, azwan ismail.

amin

cik helena said...

aiyo..terang2 gay salah di sisi agama..

-iEkA DaRLink- said...

gay ade dua maksud, maksud gay yang lain ialah gembira. hehe. :)