BELOG CIK EPAL , SAPA ?

Kenai sapa cik epal , cikepal06.blogspot tu !

Tak kenai , baca bawah ini .



Gua pun tak kenai sangat minah sorang ini tapi gua rasa dia la blogger down to earth yang tak pasan diri dia femes sebaris hanis zalikha dan irine nadia marcello . blogger muda muda yang femes la maksud gua ini .

Sebab apa gua cakap camtu ,

Setakat jam 3 petang , 18hb 12 2010 . Followers seramai 6135 di belog dan seramai 1,215 orang like cikepal06.blogspot tu .

Yea . Kekuatan belog dia cara penulisan dia yang bersahaja , kalau lu olang baca lu olang rasa macam dia bercerita dekat lu . Gua dapat jamin minah ni seorang yang kuat bercakap , sbb cara penulisan dia pun dah menggambarkan personaliti dia . Banyak tip berguna juga kt belog dia ni .

Anak kesayangan nuffnang , 17 buffered earning still berjalan . Pernah eh bukan selalu dapat rm 1k , hebat bukan .

Belum cerita lagi , yuna dan heliza baca belog minah ni . Siap link belog cik epal di tumblr yuna dan heliza di fb . Asal artis baca belog kau ni ha ? Gua jamin lepas ni dia sebaris hanis zalikha , irine nadia marcello dan belog terkenal lain lagi .

Sekarang ini dia tengah single , baru je clash . Gua tabik entry pasal tu . Cerita siap ada gamba ex dia lagi . Kau memang tabah la cik epal .

Ada lagi cerita tapi dah la nanti kau pasan lebih .

Gua pernah buat entry belog gadis yang gua suka , dia salah satu darinya . tengok sini belog gadis !

Dari entry tu , dea pernah membalas .



Gua nak tanya kt lu olang , apa yang best belog cik epal tu ?

25 comments:

Huda Luna said...

hahah best sbb dia ckp byk kot

minah tu otak dia skru dh terkeluar
tp ok
best

Liyana Lunia. said...

#haiiikorunkkkkk

fezaL Mohd said...

huda : mmmg sangat !


liyana : twitter la sgt !

zEeQa ~ aJiE said...

best sebab :
1 - beliau student UIA [proud to be UIA-an!]
2 - beliau sangat chomel dengan fesyen tersendiri.
3 - betul, penulisan beliau sangat bersahaja macam tengah berborak dengan dia je rasanya.
4 - entri beliau pun takde la unsur2 poyo dan sangat jujur!

fezaL Mohd said...

zeeqa : dah biasa sgt .

nuR izyan said...

cik epal..mmg suke bace blog die..
sempoi abis :)

fezaL Mohd said...

izyan : dia mmg cmtu .

Imzainieyzulkipli said...

cik apel mmg best.lg klaka.

diana said...

blog dia best..
santai je..

fezaL Mohd said...

zainie : tau tk pe , belog kau cmne ? heheeh .

diana : belog you , santai ta ?

echah mashuri said...

blog dia superb!lame gila dah jadi silent reader dia..hehee..tp paling grm si annoymous tuh!asyik nk mengata dia je.nsb bek dia jenis cool.:)

fezaL Mohd said...

echah : hahaah , dia kn tabah . biasa la peminat .

cik EPAL said...

gua tak suka entri ini sebab takde link gua!!!

cik EPAL said...

gua tak suka entri ini sebab takde link gua!!!

Ery Farieha said...

haha dia hot dan peramah
tu best

izee said...

cikepal cool!!

nama.aku.lynn said...

friendly+n mmg btol la down to earth..^_^

fezaL Mohd said...

cik epal ; demand hahah .

ery : awk cmne , lak heheh .

izeee : cool .

lynn : tau tk pe .

momochan said...

cik epal sempoi..huhuhu

new entry from momochan http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/hanis-zalikha-kalahkan-siti.html

fezaL Mohd said...

momochan : yeah :)

atok said...

sebab entry dia yg cambest. gua suka entry pnjg2 + best ney. bru x bosan baca. heh

zarifahmr said...

die sempoii..ai laikk haha

fezaL Mohd said...

atok : aku bosan ngn dea hahaha

zarifahmr : ye ye .

Myaby said...
This comment has been removed by the author.
Myaby said...

gua suka sbb baca blog dia walaupun panjang berjela jela tapi ada inti.

Adab Mengumpat