HANIS ZALIKHA , LAGI !

Yea , Hanis Zalikha lagi .

Ok .



Nota hnszlkh : Anyone who has ever written a motivational dedication to me, do drop your links here if I have yet to visit your site . Love all .

Yea gua sahut cabaran itu ,

Sebab apa gua suka mencapap di page fan facebook atau inibelogsaya.blogspot banyak sebabnya . Gua bukan seperti aziz hazmi yang membuat video sehingga hanis zalikha menggelarkannya James blunt Malaysia .

Ok , satu sebabnya dia pandai . CGPA 3.92 dean of list kalau macam tu . Ok , CGPA 3.92 ! bak kata Hanis Zalikha "I malulah tak 4flat. Masih di takuk lama, really need to improve a lot. Really need to stop playing around, faking confidence, and coming up with theories on how to not actually study but gain the knowledge" Ini buat gua nak dapat dean of list semester depan .

Banyak banyak tip Hanis Zalikha , gua suka Tips Belajar Bersama Hamis . Ok , ini sangat bagus . Menurut Hanis Zalikha dia mengamalkan diet ikan seminggu sebelum peperiksaan . Ok gua tengah mencuba !

Tak tahu nak kata apa lagi .

Walaupun Hanis Zalikha tak pernah datang belog ini , membalas twitter dari saya tapi dea pernah membalas komen di facebook . ia dah ok bagi saya .

Ini entry lain pernah gua buat pasal Hanis Zalikha ,

hanis zalikha , betul kata gogle
sua anna joe , ritu hanis zalikha
hanis zalikha

korang patut contohnya orang macam ni , idak la dia disenarai sebagai "Fastest Rising People-Google Top Searches Malaysia 2010" . Walaupun ada juga tak kenai dengan minah sorang ini . Sapa Hanis Zalikha ?

9 comments:

nama.aku.lynn said...

yes!she's everything~~=)

Puteri Iqa Izyan said...

yeah. die sgt cantik dan baik.plg penting bijak gile. jeles gile kot :P

Hanis Azla said...

pretty with the brain.. suka sgt kat dia.

cik EPAL said...

yg penting dia penah komen blog aku dulu. tapi dulu lah. hehe

fezaL Mohd said...

lynn ; yea

pu3 ; betul tu .

hanis : tau tk per .

ais kepal : hahah yela ko menang !

Ainee Cumi said...

Bila ko nak belog pasal aku pulak? MUahahhaha!

HAZWAN17 said...

bila lagi bro..buat lah sesuatu yg kreatif untuk hanis zalikha hahaha

Lavender Fa said...

wahh . hanis zalikha :)
minatminat . besttt~

echaRierie said...

yeahh..she's beautiful and bijak !
hehe :D