TUTORIAL : BUAT VIDEO TUTORIAL

Apa itu screenr ?

Kepada yang ingin membuat tutorial bervideo malas nak type panjang panjang dalam belog ini , satu application untuk korang semua .

Ini dia screenr , application percuma untuk membuat video tutorial .

Contoh video tutorial screenr ,



dan lagi satu contoh , hasil video gua buat sendiri . application yonno (video) .

Kelebihan screenr ,

1 . Ia percuma .
2 . login melalui twitter , wajib ada twitter sebab login menggunakan akaun twitter sahaja . Add twitter saya fezalmohd .
3 . Senang je , tekan , record , tetapkan size , tekan butang merah , 5 minit masa dirakam . done !
4 . Mudah cepat dan ringkas .

Video yang disiap ikut suka korang nak publish dekat twitter atau belog korang . Mudah bukan .

Ni link dia , screenr .

Notakaki : suka share dengan kawan kawan . tima kasih .

6 comments:

Huda Luna said...

bagus awak ni.
nanti leh buat tutorial screen laptop hehe

Burp said...

stylo! xpyh nk donlod2 software! :D

░♥si lampu neon♥░ said...

WOO BEST BESTT TQVM !!

fezaL Mohd said...

huda : ahhh sibuk !

burp : hehehe . kn .

neon : welcome to club babeh !

honeyvsbee said...

oh..mcm tuh..bee singgah n follow awk. :0

fezaL Mohd said...

honey ; oh ok ! hehe