OVERVIEW BELOG , NUFFNANG !

Alhamdulilah .

2 tahun belog untuk tahun ini , tahun depan tahun ketiga berbelog .

Oh yea , 2011 akan tiba ! apa azam baru untuk tahun 2011 ini mugkin lebih baik daripada tahun sebelumnya . Insyallah .

Overview belog gua ,

Percapaian tahun 2010 belog sangat ok bagi gua yang newbie ini , betul newbie .



1 k pengikut ! yea ini gua tak sangka terima kasih yea pitam awak semua follow belog ini . Korang pon boleh dapat sebanyak ini seperti yang dikata sebelum ini kualiti belog tak penting yang ialah disini .

Entry tak penting sangat yang penting keyword yang memainkan peranan untuk belog korang ,contoh entry mari menetek nenen mendapat lebih daripada 1 k traffic dan contoh traffic lain di entry hit 2010 .

Terima kasih nuffnang dan advertiser ,

Buff earning masih lagi setia dalam belog ini .



lu olang pon boleh dapat hasil sebanyak cm atas ni , click sini dan disini .

Notakaki : best sangat ke belog ini ?

16 comments:

nama.aku.lynn said...

mJULh kit UNTUK BELOG=)

::nuRuLaDHar:: said...

bes belog ni..byk n3 mnarilk .. =)

Nazim Nasri said...

bagusnyaa :)
blog gua dah 4 tahun, follower baru 300 lebih :((

fezaL Mohd said...

lyy : ahaha !

adha : tak pun hhehe .

nazim : plan plan .

ika honey bunny said...

oke pitam. hahaha. memeng maha guru ni. kena berguru dengan ko ni wehhh. aku tak boleh nak guna keyword2 melucah ni. sih ish ish ughh.

entry baru : lelaki akan nampak lebih howtt macho kebabomm dan menjadi kegilaan wanita apabila...

fezaL Mohd said...

ika : ahhhhhhhhhhhhhhhh , benci kau .

AngahSayang2314 said...

yepiiiiii hehehe

fezaL Mohd said...

angah : fuhhhhhhhhhhh .

Ery Farieha said...

2 tahun dah?
wah terbaik la bro!

fezaL Mohd said...

ery : huk :(

Ayyman Rahim said...

Hebatnya blog ni dah 1k followers! Kagum ah, respect. Keep up the good work! :)

honeyvsbee said...

fuhh fuhh dasyattt

fezaL Mohd said...

ayyman : awk femes juga . pitam !

honeysbee : fuhh .

iqbalhakimi said...

tahniah..banyak tu..akuu bila ntah dapat..tapi bersyukur sb ada jugak satu..hehe

fezaL Mohd said...

iqa ; biasa je bro ehehe

NOOR FATIN said...

best sgt la sampai 1k lebih follower :P