TUTORIAL : VIEW GAMBAR DEKAT FB MACAM PICASA .

Khas untuk korang .

Terutama bagi pengguna gogle chrome .

Dulu gua pernah bagi tutorial buang iklan di facebook dan update status menggunakan blackberry . Tengok kalau berminat .

Ini dia Facebook Photo Zoom .

Membesarkan gambar dari profile gambar atau album photo di facebook , lebih kurang macam software picasa la . mudahkan .

Contoh ,



kelebihan ,

1. cuma bwak mouse ke gamba , gamba itu akan besar sendiri .
2. mudah , tidak perlu buka satu satu gambar untuk melihat gambar lain .
3. lebih kurang macam picasa .
4. mudah , senang dan sedap mata memandang .

Ini link dia , Facebook Photo Zoom .

Notakaki : dah lama guna , share dengan kawan kawan .

16 comments:

Liyana Lunia. said...

MANTAP tapi versi mozilla aku nak buat lah ahhahaahahahahha :B

fezaL Mohd said...

liyana lunia : haha . buat la rockmelt ko tu !

Amna.Qadeeja said...

waahhh,besh kot ! thanx share =)

Huda Luna said...

flock kire chrome x?

fezaL Mohd said...

anna : ur welcome .

huda : tak thu , aku majuk . tak thu hahaha .

yana.izzati said...

yang nie best..dah guna since bbrp bulan lalu..dan satu lagi yang best chromed bird untuk twitter..huhu

Izwan Ikhmal said...

Wahhh!!
kene cube nihh!!!
=b

shazika said...

tenkiu for sharing :)

fezaL Mohd said...

yana : pakai yonno la lagi best .

izwan : try la

shazika : :)

micky eyqa said...

thanz 4 sharing ye

micky eyqa said...

nk share boley x??

chittysarah said...

da wat nie~~
agagaga


lalallala~~

Mr. K said...

kalau nak kecikkan gambar bley x bang?? :)

ayulunera said...

cambes......thanx for the tips....weee

fezaL Mohd said...

selamat mencuba .

cT vS aTim said...

da wat dah hehehehehhe