CST PRODUCTION , SUPERB .

Ok .

Gua memang suka sangat production ini . Hasil terbaik , kenapa gua cakap macam tu ?

Tengok bawah ini ,



tak sampai sejam ,


Ok , patut la traffic naek tiba tiba . awk ni cst tak habak awal awal !

Ini link video itu , video kawin ala klasik .

dan ini link facebook cst production .

Cst Production adalah yang terbaik , sapa sapa nak buat video kawin atau photographer ambek la cst production tak rugi . berbaloi !

Notakaki : Video korang memang superb , gua suka . tima kasih link blog yang tak femes ini . Saya tak femes , saya ok !

12 comments:

Liyana Lunia. said...

PEH bertuah la kau dooh dorg link kan <3 nyawwww

fezaL Mohd said...

ynn : terkjut yaw !

wannurfazrini said...

jom ramai2 wat review cst . konfem trafik naik . ahahahaa

fezaL Mohd said...

wan : ahahah ;p

lassiegewdix said...

hambooooi !
sure earning gempak *tetibe

eh'eh woooi
patnye followers jadi 1k
cm cendawan tumbuh lepas hujan
wek :P

fezaL Mohd said...

lassie : mana ada , tipo je boo boooo ! haha .

eh dah 1k ke , tak pasan la yaw . bila saya tak femes , saya ok !

Cik Miera Aziz said...

wow! CST dah bersuara tuh!!

Terus jadi femes, and anda tetap ok! :)

fezaL Mohd said...

miera : huh , saya biasa tak femes saya ok !

ika honey bunny said...

TAKNAK KAWAN. :(

fezaL Mohd said...

ika : yes .

Nadd said...

bertuahnya! dah tengok vidiyo tu.
memang smart! :)

fezaL Mohd said...

nadd : best kn kn