SOK SAYA SEMANGAT G SEKOLAH !

Hi semua !

Sok saya nak masuk form 5 , ee tak sabarnya nak masuk skola tahun ini . Tahun ini banyak azam tahun baru saya buat macam macam tau . Maklum la tahun ni SPM .

By the way , i dah clash dengan bf i dulu tu .

I buat surat lagi tau ,

Kepada mamat ,

i sebenarnya sayang you lagi . You jangan banyak tanye kenapa i clash ngn you jangann call jangan mesej berbagai tu tau . Sebenarnya tahun ini kan i SPM i nak fokus la dekat study ini .

Sejak i kenal you masa form 4 , i banyak main main tak fokus dekat study tau . Orang kata hanyut ! bkn faizal tahir hanyut tu la .

I tau you sayang i lagi , i dapat rasakan . Mungkin jodoh kita tak panjang , you mungkin dapat lebih baik dari i .

I nak you berjaya , kalau kita macam dulu sampai bila tak berjaya . You kata nak masuk University kan so i tak nak jadi penghalang cita cita you tu ok .

Ikhlas dari luna .

Saya buat surat , malas nak type mesej panjang berjela . baru sentimental value .

Azam saya , saya nak berjaya dalam SPM tahun ini . boleh kan , jangan paksa saya bercinta lagi . saya penat !

Notakaki : laki semua sama je . benci saya !

18 comments:

ika honey bunny said...

woi surat siapa kau rembat ni? ahahaha

fezaL Mohd said...

ika : i buat , teror tak !

wannurfazrini said...

haha , egt jgn couple . fokuss .

ika honey bunny said...

TERROOORRRRR!!!!!!!!!!
clap clap clap

fezaL Mohd said...

wann : baekkkk !

fezaL Mohd said...

ika : i tau , you ni . haha

♥Azie♥ said...

Moga berjaya dik

fezaL Mohd said...

azie : hhahaah !

ncookiesr said...

hahaha. styleeee xp

fezaL Mohd said...

cookiesr : huhuh !

HAZWAN17 said...

blaja rajin2

fezaL Mohd said...

hazwan : yea abg !

Liyana Lunia. said...

boring

fezaL Mohd said...

liyana : awk femes , mmg cmtu :(

Qiϟtina said...

kenapa saya baca surat ni dengan nada gedik? -.-

fezaL Mohd said...

qistina : you gedik ke ? haha

mamawana said...

lawok...lawok..

fezaL Mohd said...

mamawana : huhu !